![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз им е била дадена тази карта, и се чудех дали то ще бъде съвместимо с моя дънната платка? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да работят добре.
| |||
| |||
| Искате ли да имате драйвер диск за 8500 GT? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ти щеше да е по-добре просто да се най-новите такива от интернет все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това звучи добре! Ще ги свалите веднага. Много благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам, че прекъсна в такъв късен етап от производството, Но това, което е модел на стария си карта? Може да бъде също толкова добро?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Построих един часа след няколко месеца за клиента, намерих един проблем и това е странно едно. Е, че видеокартата е messing с USB шината. Аз се върнах и осъвременяване на видеото и драйвер, тъй като те не са имали проблеми с мишката. И те се опитаха да променят мишката. Освен, че няма проблеми, хубаво mobo. |
|
| |||
| |||
| Аз просто се използват на борда на графики и преди. Аз ще запазим този малък проблем в ума, когато отида да инсталирате картата. Благодаря момчета! |
|
| |||
| |||
| Ами аз сега, трябва да се реши между Diamond Вайпър X1650 ПРО с шофьор диск или на NVidia GeForce 8500 GT това са двете имам по ръка. Просто гледам да надстроите от графика на борда не, висока скорост на игрални просто искат да добавите някой от тези за надграждане и се нуждаят от съвети, на които можеше да бъде най-добрият избор. Благодарности! |