![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem v dané karty, a věděl, pokud by to být kompatibilní s mojí základní desce? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By měl fungovat v pohodě.
| |||
| |||
| Mohl jsem mít řidič kotouč pro 8500 GT? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, že byste se lépe dostat jen ty nejnovější z webu stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To zní dobře! Budu stáhnout hned. Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouváme se pronést v tak pozdním stádiu řízení, ale co model byl váš starý kartu? Může být právě tak dobře?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| I postaven jeden pár měsíci pro klienta, jeden problém jsem našel a to je divný jedna. Je v tom, že grafická karta byla umazávání s USB sběrnice. Šel jsem zpátky a aktualizované video ovladače a protože neměla problémy s myší. A ano, že se pokusil změnit myš. Jiné než že žádné problémy, pěkný mobo. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem jen pomocí palubního grafiku předtím. Budu se držet toho malého problému na mysli, když jsem jít k instalaci karty. Díky hoši! |
|
| |||
| |||
| Tak jsem hned, se musí rozhodnout mezi Diamond Viper X1650 PRO s řidičem disk nebo na Nvidia Geforce 8500 GT jsou dvě mám na ruce. Jen se na upgrade z palubního grafika ne, vysokorychlostní hraní prostě chtějí přidat jednu z nich jako upgrade a potřebujete poradit o který z nich by mohla být nejlepší volba. Díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Asus M3A78-EM Motherboard Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 14. srpen 2009 12:28 |
| Ke stažení je nejnovější NVIDIA GeForce 8500 GT Ovladače na jiném PC pro Důl Možné a dal na CD? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 21. březen 2009 08:40 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnost Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27 únor 2009 13:36 |
| To bude Cooler Master Hyper Z600R Fit To ASUS M3A78-EM AM2 + Motherboard? | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 26. února 2009 15:39 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základní desce Asus P5B deluze | GillsMan | Obecné Hardware Chat | 4 | 20. května 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |