![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Που μου έδωσαν αυτή την κάρτα, και αναρωτιέται αν θα ήταν συμβατά με μητρική κάρτα μου; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να εργαστούν καλά.
| |||
| |||
| Θα πρέπει να έχουμε τον οδηγό δίσκου, για το 8500 GT; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, που προτίθεστε να είναι καλύτερα έτσι απλά να τα νεότερα αυτά που ούτως ή άλλως από το web.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Καλό ακούγεται! Θα τα κατεβάσετε τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λυπούμαστε να παρεμβάλλω σε τόσο όψιμο στάδιο της δίκης, αλλά αυτό το μοντέλο ήταν το παλιό σας κάρτα; Μπορεί να είναι εξίσου καλό;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Θα κατασκευαστεί μία πριν από δύο μήνες για έναν πελάτη, ένα πρόβλημα το βρήκα και αυτό είναι ένα περίεργο μία. Αυτή είναι η κάρτα βίντεο ήταν Messing με το διαύλου USB. Γύρισα και την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης οθόνης και, δεδομένου ότι δεν είχαν προβλήματα με το ποντίκι. Και ναι προσπάθησαν αλλάζοντας το ποντίκι. Πέραν αυτού, δεν προκύπτουν προβλήματα, nice mobo. |
|
| |||
| |||
| Απλώς χρησιμοποιώντας την επί του σκάφους πριν από γραφικά. Θα κρατήσει αυτό το μικρό πρόβλημα στο μυαλό όταν φεύγω για την εγκατάσταση της κάρτας. Ευχαριστώ παιδιά! |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν τώρα, πρέπει να αποφασίσει μεταξύ ενός Diamond Viper X1650 PRO με οδηγό δίσκου ή, η Nvidia Geforce 8500 GT αυτές είναι οι δύο που έχω σχετικά με το χέρι. αναζητούν μόνο για την αναβάθμιση από τα επί του σκάφους δεν γραφικά, υψηλή ταχύτητα παιχνίδια που θέλουν απλά να προσθέσω μία από αυτές ως αναβάθμιση και χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το οποίο κάποιος μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ευχαριστώ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Asus M3A78-EM μητρική πλακέτα Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 14 Αυγ 2009 12:28 |
| Είναι Λήψη Τελευταίες Nvidia GeForce 8500 GT Οδηγοί σε άλλον Η / Υ για τις νάρκες και Πιθανές Βάλτε σε CD; | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 21 Μαρ 2009 08:40 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Quiet Επιλογή Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Φεβ 2009 13:36 |
| Αυτό θα Cooler Master Hyper Z600R Fit Αυτό ASUS M3A78-EM AM2 + μητρική; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 26 Φεβ 2009 15:39 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx κάρτα σε μια Asus P5b deluze μητρικής πλακέτας | GillsMan | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 20 Μαΐου 2007 09:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |