![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobio ovu karticu, a ako pitate bilo bi bio kompatibilan sa mojim matična ploča? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bi trebalo raditi dobro.
| |||
| |||
| Htjedoh da ima disk driver za 8500 GT? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, ti bi se bolje samo dobivanje najnovijih one off web anyway.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To zvuči dobro! Ja ću ih preuzeti odmah. Thanks very much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao nam je da se ubaciti u takvom kasnom stadiju u postupku, ali ono što je bio model svog starog karticu? Bi moglo biti jednako dobro?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Sam sagradio jedan par mjeseci za klijente, jedan problem nađoh i ovo je jedan čudan. Je da je video card messing s USB sabirnice. JA je otišao leđa i video ažurirani upravljački program, a od nisu imali problema sa svojim mišem. I da oni pokušali mijenja miša. Drugo nego da nema problema, lijepo mobo. |
|
| |||
| |||
| Sam bio pravedan koristeći na brodu grafika prije. JA htijenje držati da je malo problema u vidu kad idem instalirati karticu. Hvala fellas! |
|
| |||
| |||
| Pa ja sad, moram odlučiti između Diamond Viper X1650 PRO disk sa vozačem ili, Nvidia Geforce 8500 GT To su dva Imam na ruci. samo u potrazi za nadogradnju na brodu od grafike ne, brzinu igre samo žele dodati jednu od tih kao nadogradnju i trebate savjet o kojem se može biti najbolji izbor. Hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Asus M3A78-EM matična ploča Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 14. kolovoz 2009 12:28 |
| Je Preuzimanje Najnoviji Nvidia GEFORCE 8500 GT Vozači na drugom PC za protuminsko moguće i staviti na CD? | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 21. ožujak 2009 08:40 |
| Asus matična ploča M3a78-em Bios Cool & tiho Opcija Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 27. veljača 2009 13:36 |
| Hoće li ovaj hladnjak Master Hyper Z600R Fit To ASUS M3A78-EM AM2 + matične ploče? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 26. veljača 2009 15:39 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx karticu na matičnoj ploči deluze Asus P5b | GillsMan | General Hardware Chat | 4 | 20. svibanj 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |