![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo suteikta ši kortelė, ir buvo įdomu, jeigu ji būtų suderinama su mano pagrindinę plokštę? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtų veikti gerai.
| |||
| |||
| Ar turiu turėti vairuotojo disko 8.500 GT? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, norite būti geriau gauti tik tie naujausi off web anyway.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Skamba gerai! Aš atsisiųsti ją dabar. Thanks very much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome įsikišti ne taip vėlai į bylos bet kas modelis buvo senas kortelė? Gali būti tokia pat gera?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Aš pastatė vieną porą mėnesių atgal klientui, viena problema radau, ir tai keistai viena. Tai, kad vaizdo plokštė buvo su maitinimu USB magistralės. Grįžau ir atnaujintas vaizdo tvarkyklės, ir kadangi jie neturėjo problemų su savo pele. Ir taip jie bandė keisti pele. Išskyrus, kad nėra jokių problemų, gražus MOBO. |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog naudojant laive grafika anksčiau. Aš nuolat, kad maža problema galvoje, kai aš einu įdiegti kortelės. Ačiū draugužiai! |
|
| |||
| |||
| Na aš dabar turi nuspręsti tarp Diamond Viper X1650 PRO su vairuotoju ar diskas, NVIDIA GeForce 8500 GT šie du turiu po ranka. just looking to upgrade laive ne grafika, high speed gaming tiesiog norintys įtraukti į vieną iš šių atnaujinimo ir reikia patarimo dėl kurių viena galėtų būti geriausias pasirinkimas. Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus M3A78-EM Motherboard Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 14, 2009 12:28 |
| Iš atsisiunčia Paskutinės NVIDIA GeForce 8500 GT Tvarkyklės kitame kompiuteryje minų Galimos ir padėkite ant disko? | P5200 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 21, 2009 08:40 |
| Asus M3a78-em BIOS Cool & Quiet variantas Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 27 vasaris 2009 13:36 |
| Ar tai Cooler Master Hyper Z600R Talpinti Šis M3A78-EM ASUS AM2 + plokštę? | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 26 vasaris 2009 15:39 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx card Asus P5B deluze plokštės | GillsMan | General Hardware Chat | 4 | Gegužė 20, 2007 09:11 |
| Temos įrankiai | |
| |