![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam nadano tej karty, i zastanawiałem się, jeżeli byłoby to zgodne z mojej płyty głównej? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinien działać dobrze.
| |||
| |||
| Czy muszę posiadać sterownik dysku dla 8500 GT? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, można się lepiej po prostu zaczyna się od najnowszej internetowej anyway.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To brzmi dobrze! Będę je pobrać już teraz. Dziękuję bardzo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niestety do nawiasowo na tak późnym etapie postępowania, ale co stary model karty? Może być tylko tak dobre?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| I zbudował jeden kilka miesięcy temu do klienta, znalazłem jeden problem i to jest dziwne jeden. Jest to, że karta graficzna została messing z magistrali USB. Ja wróciłem i aktualizacja sterownika wideo, a ponieważ nie mieli problemów z ich myszą. I tak starali zmiany myszy. Inne niż to żadnych problemów, miły Mobo. |
|
| |||
| |||
| Ja tylko za pomocą grafik, zanim na pokładzie. I będzie, że mały problem na uwadze, kiedy idę do instalacji karty. Dzięki chłopaki! |
|
| |||
| |||
| Więc teraz, muszą zdecydować między Diamond Viper X1650 PRO z kierowcą lub dysk, na nVidia GeForce 8500 GT są dwa mam pod ręką. tylko oglądam aktualizacji z grafiką na pokładzie nie, szybkich gier, którzy chcą dodać tylko jedną z tych jako uaktualnienie i potrzebują wskazówek, które z nich może być najlepszym wyborem. Dzięki! |