![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I s-au dat această carte, şi a fost intrebat daca ar fi compatibil cu placa de bază? Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar trebui să funcţioneze bine.
| |||
| |||
| Mi-ar trebui să aibă şofer disc pentru 8500 GT? Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ar fi mai bine chiar achiziţie cele mai noi cele de pe web, oricum.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sună bine! I le va descărca acum. Multumesc foarte mult! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău să intervin la o astfel de târziu, în etapa a procedurii, dar ceea ce a fost pe vechiul model de carte? S-ar putea fi la fel de bine?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Am construit o câteva luni în urmă pentru un client, am găsit o problemă şi aceasta este o un ciudat. Este că a fost joc video card cu magistralei USB. M-am dus înapoi şi actualizată a driverului video şi, din moment ce aceştia nu au avut probleme cu mouse-ul lor. Şi da, au încercat schimbarea mouse. Altul decât cel în care nici o problema, frumos mobo. |
|
| |||
| |||
| Am fost doar cu ajutorul de la bord, înainte de grafică. Voi ţine că mică problemă în minte atunci când mă duc pentru a instala un astfel de card. Multumesc, baieti! |
|
| |||
| |||
| Ei bine eu acum, trebuie să decidă între un Diamond Viper X1650 PRO cu şofer sau disc, cu NVIDIA GeForce 8500 GT Acestea sunt cele două am la mana. cauta doar pentru a face upgrade de la bord nu a graficii, de jocuri de mare viteză care doresc doar să se adauge unul dintre acestea ca upgrade şi necesitatea de consiliere cu privire la care s-ar fi cea mai buna alegere. Mulţumesc! |