![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bol som v danej karty, a vedel, ak by to byť kompatibilná s mojí základnej doske? Vďaka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
By mal fungovať v pohode.
|
|||
|
|||
|
Mohol som mať vodič kotúč pre 8500 GT? Vďaka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie, že by ste sa lepšie dostať len tie najnovšie z webu rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
To znie dobre! Budem stiahnuť hneď. Díky moc!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ospravedlňujeme sa predniesť v takom neskorom štádiu konania,
ale čo model bol váš starý kartu? Môže byť práve tak dobre?
|
|
|
|||
|
|||
|
I postavený jeden pár mesiacmi pre klienta, jeden problém som našiel a to je divný jedna. Je v tom, že grafická karta bola umazávání s USB zbernice. Išiel som späť a aktualizované video ovládače a pretože nemala problémy s myšou. A áno, že sa pokúsil zmeniť myš.
Iné než že žiadne problémy, pekný Mobo. |
|
|
|||
|
|||
|
Bol som len pomocou palubného grafiku predtým. Budem sa držať toho malého problému na mysli, keď som ísť k inštalácii karty. Vďaka hoši!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak jsem hned, sa musí rozhodnúť medzi Diamond Viper X1650 PRO s vodičom disk alebo na Nvidia Geforce 8500 GT sú dve mám na ruke. Len sa na upgrade z palubného grafika ne, vysokorýchlostné hranie jednoducho chcú pridať jednu z nich ako upgrade a potrebujete poradiť o ktorý z nich by mohla byť najlepšia voľba. Vďaka!
|