![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам добио ову картицу, а ако питате било би био компатибилан са мојим матична плоча? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Би требало да раде добро.
| |||
| |||
| Хтједе да има диск дривер за 8500 ГТ? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ти би се боље само добијање најновијих оне офф веб Аныуаы.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| То звучи добро! Ја ћу их преузети одмах. Тханкс веры муцх! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао нам је да се убацити у таквом касном стадијуму у поступку, али оно што је био модел свог старог картицу? Би могло бити једнако добро?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Сам саградио један пар месеци за клијенте, један проблем нађе и ово је један чудесан. Је да је видео цард мессинг са УСБ магистрале. ЈА је отишао леђа и видео ажурирани управљачки програм, а од нису имали проблема са својим мишем. И да они покушали мења миша. Друго него да нема проблема, лепо мобо. |
|
| |||
| |||
| ЈА је праведан помоћу на броду графика пре. ЈА воља држати да је мало проблема у виду кад идем инсталирате картицу. Хвала феллас! |
|
| |||
| |||
| Па ја сад, морам да одлучи између Диамонд Випер Кс1650 ПРО диск са возачем или, НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ То су два Имам на руци. само у потрази за надоградњу на броду од графике не, брзину игре само желе додати једну од тих као надоградњу и треба савет о којем се може бити најбољи избор. Хвала! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус М3А78-ЕМ матична плоча Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 14 аугуст 2009 12:28 |
| Је Скидати Најновији НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ Возачи на другом ПЦ за протуминско могуће и ставити на ЦД? | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 21 март 2009 08:40 |
| Асус матична плоча М3а78-ем Биос Цоол & тихо Опција Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 27 фебруар 2009 13:36 |
| Хоће ли овај хладњак Мастер Хыпер З600Р Фит То Асус М3А78-ЕМ АМ2 + матичне плоче? | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 26 фебруар 2009 15:39 |
| Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи делузе Асус П5б | ГиллсМан | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 20 мај 2007 09:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |