![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben, bu kartı verildi var eğer benim anakart ile uyumlu olacağını merak ediyorum? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sorunsuz çalışır.
| |||
| |||
| Ben 8500 GT için sürücü disk olmak zorunda mısın? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, sen sadece yine web kapatma yeni olanları almak daha iyi olurdu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu iyi bir fikir! Şimdi onları indirir. Çok teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maalesef bu sürece böyle bir son aşamada, arada söylemek için ama ne modeli eski kartı vardı? Gibi iyi olabilir?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ben önce bir müşteri için birkaç ay bir inşa, bir sorun bulunabilir ve bu garip biri. Bu ekran kartı USB ile karıştırmasını oldu. Geri döndüm ve video sürücüsü güncellenmiş ve bir zaman değil de fare ile sorunları vardı. Ve evet onlar fare değişen çalıştı. Bu sorun, nice mobo dışında. |
|
| |||
| |||
| Sadece kurulu bircok önce kullanıyordum. Ben akılda Ben kartı takmak geçip küçük sorun devam edecektir. Teşekkürler çocuklar! |
|
| |||
| |||
| Peki şimdi arasında karar vermek için bir Diamond Viper X1650 PRO sürücü disk veya, NVIDIA GeForce 8500 GT bu olan iki var taraftan. sadece tahta grafik üzerinde yükseltme konusunda, yüksek hızlı oyun sadece bir yükseltme ve üzerinde en iyi seçenek olabilir gerek tavsiyesi olarak birisi eklemek isteyen. Teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |