![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримав цю карту, і думала, якщо вона буде сумісна з моєї материнської плати? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинно працювати нормально.
| |||
| |||
| Хіба я повинен мати диск з драйверами для 8500 GT? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, ти б краще просто отримувати найновіші від Мережі в будь-якому випадку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Звучить непогано! Я буду завантажувати їх прямо зараз. Большое спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибачте, що втручатися в такий пізній стадії розгляду, але те, що модель була ваша стара карта? Може бути так само гарні?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я побудував одну пару місяців тому для клієнта, одну проблему я знайшов, і це дивно одне. Це відеокарта возитися з шиною USB. Я повернувся тому і поновив драйвер відео і, оскільки вони не мали проблем з мишею. І так, вони намагалися зміни миші. Інше, ніж проблем немає, приємно плат. |
|
| |||
| |||
| Я просто використання на борту графіком раніше. Я буду тримати, що проблема трохи в увазі, коли я йду з установки карти. Спасибо ребята! |
|
| |||
| |||
| Ну, я зараз повинні вирішити між Diamond Viper X1650 PRO диску з драйверами або Nvidia GeForce 8500 GT ці два у мене на руках. Потрібні тільки для оновлення з графікою на борту немає, висока швидкість гра просто бажаючі додати одну з них як оновлення і маєте потребу в раді, на якому можна було б кращим вибором. Спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus M3A78-EM MotherBoard питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 14 серпня 2009 12:28 |
| Останній є завантаження NVIDIA GeForce 8500 GT водіїв на інший комп'ютер, на шахті і поставлена на CD? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 3 | 21 березня 2009 08:40 |
| ASUS M3A78-EM Motherboard BIOS Cool & Quiet Варіант питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 лютого 2009 13:36 |
| Чи буде цей Cooler Master Hyper Z600R відповідають цьому ASUS M3A78-EM AM2 + материнської плати? | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 26 лютого 2009 15:39 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB GFX карта ASUS P5B deluze плати | GillsMan | Генеральний обладнання чат | 4 | 20 травня 2007 09:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |