![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, не imperitive, както аз съм двойно зареждане XP Pro и Vista Ultimate и XP е моят основен OS, но аз съм като проблеми с GF FX 5500 рамките Vista. Имам инсталиран GeForce драйвери от NVidia и затова не се нарани очите ми ми честота на опресняване на монитора трябва да бъде най-голям. Въпреки това, моят желаната резолюция от 1152x864 не е постижима в новата операционна система и 1280x1024 само позволява честота на опресняване от 60, което ми дава главоболие! Всеки, който има някакви идеи, моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз употреба на водачите, които дойдоха с моята CD (Имам xfx GeForce 5200 FX) тези от сайта ми не NVIDIA контрол pannel но тези, от които да се опита да ви даде повече от избор, резолюции.
| |||
| |||
| Oooooh добра идея! Ще опитам това! |
|
| |||
| |||
| ч., ако тя работи, виждам Ур нова тук добре дошъл: D |
|
| |||
| |||
| По дяволите и има 5500 Имам 5200 |
|
| |||
| |||
| Благодарности! Трябва ли инсталирате XP драйвери, тъй като не съществуват Vista драйвери за диска? В XP драйвери ще ми даде BSOD че ако аз се опитах вървят нещо графични би не те? |
|
| |||
| |||
| Im не сигурен XP файлове дори няма да се опитвате да инсталирате Vista на какъвто и да е начин с изглед към момента те не са склонни да се gud като XP с шофьор подкрепа и ще може да опитате с manufacterers уебсайт IV имаме xfx така ID отидете на своя сайт, опитайте downloadin други версии на драйвер. |
|
| |||
| |||
| ОК Благодаря все пак приятел;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвайте Vista драйвери от NVidia уебсайт.
Не използвайте XP такива, те са явно за различна операционна система. Ако случаят не е, че там не е много по които можете да направите, е до производителя, в подкрепа на техните продукти. Ако те не предлагат драйвери и / или поправки тогава са заседна. Моята система: Hybr! Г
|