![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, není imperitive jak jsem duální zavádení XP Pro a Vista Ultimate a XP je můj primární OS, ale mám potíže s GF FX 5500 do Vista. Mám nainstalovaný ovladače od nVidia GeForce a tak nemám zranit mých očích mých monitoru obnovovací frekvence má být největší. Nicméně, můj požadované rozlišení 1152x864 není dosažitelná v nových OS a 1280x1024 umožňuje pouze obnovovací frekvenci 60, což mi dává hlava! Každý, kdo má jakékoliv nápady, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i použití ovladače, které se stalo s mým cd (mám xfx GeForce FX 5200) ty z webu mi není nvidia kontrolu pannel, ale ty, které se to zkusit, že by vám více výběru rozlišení.
| |||
| |||
| Oooooh dobrý nápad! I'll zkuste to! |
|
| |||
| |||
| hodin, pokud to funguje, i viz ur nové zde vítám: D |
|
| |||
| |||
| sakra dostal u 5500 jsem dostal 5200 |
|
| |||
| |||
| Díky! Mohu nainstalovat ovladače XP, protože tam není žádný Vista ovladače na disk? XP ovladače by mi dát BSOD když když jsem se pokusil něco běží grafické by oni? |
|
| |||
| |||
| im ne jistý xp soubory ani pokus o instalaci na průhled jakkoli s průhled na chvíli nemají tendenci dělat je gud jako xp s řidičem podporu u mohli zkusit jít na webových stránkách iv manufacterers dostala xfx tak jít id na jejich místě vyzkoušet downloadin jiné verze ovladače. |
|
| |||
| |||
| OK Díky stejně kámo;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použijte Vista ovladače od Nvidia stránkách.
Nepoužívejte XP, a to takových, které jsou samozřejmě pro jiný operační systém. Není-li tomu tak není, co můžeme udělat, je, aby výrobce na podporu svých výrobků. Pokud tak neučiní nabídku řidiče a / nebo opravy pak vaše uvíznutými. Můj systém: Hybr! D
|