![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν είμαι imperitive ως διπλή εκκίνηση XP Pro και Vista Ultimate, XP και είναι δική μου πρωτογενή OS, αλλά έχω προβλήματα με την GF FX 5500 εντός Vista. Έχω εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης από την nVidia GeForce και έτσι δεν μου χτύπησε τα μάτια μου ρυθμό ανανέωσης της οθόνης θα πρέπει να είναι η υψηλότερη. Ωστόσο, μου επιθυμητή επίλυση των 1152x864 δεν είναι εφικτή στο νέο λειτουργικό σύστημα και επιτρέπει σε ένα μόνο 1280x1024 ρυθμό ανανέωσης των 60, που μου δίνει ένα πονοκέφαλο! Όποιος έχεις καμιά ιδέα παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i να χρησιμοποιούν τους οδηγούς που ήρθαν με τα δικά μου cd (έχω μια xfx GeForce 5200 FX) από αυτά που μου έδωσε την ιστοσελίδα δεν nvidia pannel έλεγχο, αλλά αυτά που έκανε από το να προσπαθήσω να σας δώσω περισσότερες από μία επιλογή σε ψηφίσματα.
| |||
| |||
| Oooooh καλή ιδέα! Θα προσπαθήσω αυτό! |
|
| |||
| |||
| pm αν αυτό δουλεύει, βλέπω εδώ ur νέα ευπρόσδεκτη: D |
|
| |||
| |||
| damn u got a 5500 i got a 5200 |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! Να κάνω εγκατάσταση τα XP οδηγούς γιατί δεν υπάρχουν Vista οδηγούς του δίσκου; Η XP οδηγούς θα μου δώσει μια BSOD και αν προσπάθησα, εάν τρέχει τίποτα γραφικό δεν θα είναι; |
|
| |||
| |||
| im μη βέβαιος xp αρχεία, ακόμη και δεν θα επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε στον vista Vista με κάθε τρόπο αυτή τη στιγμή δεν τείνουν να κάνουμε ως gud ως xp με οδηγό τη στήριξη και θα μπορούσε να επιχειρήσει να εισέλθει στην ιστοσελίδα manufacterers iv έχεις ένα τόσο xfx id go στην τοποθεσία του προσπαθήσουμε downloadin άλλες εκδόσεις του οδηγού. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει ευχαριστώ ούτως ή άλλως φίλε?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποίησε Vista οδηγούς από την Nvidia ιστοσελίδα.
Να μη χρησιμοποιείτε XP αυτά, είναι προφανώς για ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Διαφορετικά δεν υπάρχει μεγάλη μπορείτε να κάνετε, είναι προς τα κάτω προς τον κατασκευαστή για την υποστήριξη των προϊόντων τους. Αν δεν προσφέρουν οδηγούς και / ή κώδικα τότε σας έχουν κολλήσει. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|