![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, a ne kao ja imperitive dual booting XP Pro i Vista Ultimate i XP je moj primarni OS, ali Imam problema sa GF FX 5500 roku Vista. Imam GeForce instalirali upravljačke programe iz nVidia i zato ja ne povrijediti moje oči prate u stopu osvježavanja mora biti u visini. Međutim, moj željenu rezoluciju 1152x864 nije ostvarljiv u novom OS i 1280x1024 samo dozvoljava osvježiti stopi od 60, što daje mi glavobolju! Bilo tko je dobio bilo koji ideja molim te? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristim drivere koji su dolazili sa mojim CD-a (imam xfx geforce FX 5200) one iz sučelja mi dali ni nvidia control pannel, ali i one koje je učinio pokušajte napraviti da treba vam dati više izbora u rezolucijama.
| |||
| |||
| Oooooh dobra ideja! Bolestan 'probati to! |
|
| |||
| |||
| pm ako to radi, vidim novi ovdje ur welcome: D |
|
| |||
| |||
| osuditi u 5500 dobio sam 5200 |
|
| |||
| |||
| Hvala! Trebam li instalirati XP drivere jer nema Vista driveri na disk? XP vozači će mi dati BSOD ali ako JA pokušao trčanje išta grafički bi ne? |
|
| |||
| |||
| im ne siguran xp datoteke neće se ni pokušavati instalirati vidik na bilo koji način sa vidik u ovom trenutku oni ne budu kao tendenciju učiniti gud kao XP sa vozačem podršku u mogla probati idući u website manufacterers iv je dobio xfx tako id ići na njihovim stranicama pokušati downloadin drugim verzijama vozaču. |
|
| |||
| |||
| OK Hvala anyway prijatelj;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristite Vista driveri od Nvidia website.
Ne koristite XP oni, oni su očito za drugačiji operativni sustav. Mana da se ne možete mnogo učiniti, to je do proizvođača za podršku njihovih proizvoda. Ako oni ne nude drivera i / ili ispravci su tada vaš zaglavi. My System: Hybr! D
|