![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, nem imperitive mint én kettős Pro XP és Vista Ultimate, és XP operációs elsődleges, de miután probléma a GF FX 5500 a Vista. Van telepítve a járművezetők nVidia GeForce és így nem fáj a szemem én monitor frissítési ráta is a legmagasabb. Ugyanakkor, a kívánt felbontása 1152x864 nem elérhető az új operációs rendszer és 1280x1024 csak a frissítési ráta 60, ami nekem a fejem! Anyone got any ideas please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatom a vezetők, hogy eljött az én CD-t (Van egy xfx GeForce FX 5200), akik a weboldal adta nekem nincs nvidia pannel, de az ellenőrzés is az, hogy nem próbálja meg, hogy adjon nagyobb a választék állásfoglalásaiban.
| |||
| |||
| Oooooh jó ötlet! Megpróbálom ezt! |
|
| |||
| |||
| pm, ha úgy működik, látom, itt van az új ur welcome: D |
|
| |||
| |||
| átok u van egy 5500 kaptam 5200 |
|
| |||
| |||
| Köszönöm! Tudom telepíteni az XP-vezetők, mert nem Vista vezetők a lemezen? Az XP illesztőprogramok adna nekem egy BSOD de ha megpróbáltam futó grafikai semmit nem ők? |
|
| |||
| |||
| im nem biztos xp fájlokat sem próbálja telepíteni a Vista bármilyen módon Vista abban a pillanatban, hogy nem inkább nem kell Gud mint XP illesztőprogram támogatja és megpróbálhatják megyünk a IV manufacterers honlapon van egy xfx id így megy saját honlapján próbálja downloadin más változatát a vezetőt. |
|
| |||
| |||
| OK Thanks anyway haver;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használja Vista vezetők a Nvidia honlapján.
Ne használja XP is, akkor nyilvánvalóan egy másik operációs rendszert. Ennek hiányában nem áll sokat tudsz tenni, akkor le a gyártót, hogy támogassa a termékek. Ha nem érik vezetők és / vagy javításokat akkor is megakadt. My System: Hybr! D
|