![]() |
|
| |||
| |||
| היי, לא imperitive כאשר אני הכפול באתחול XP Pro and Vista Ultimate, ו XP היא מערכת ההפעלה העיקרית שלי, אבל אני נתקל בבעיות עם GF FX 5500 בתוך Vista. אני התקנתי את מנהלי ההתקן של nvidia GeForce ולכן אני לא העיניים שלי כואבות לי את המסך של קצב הרענון צריך להיות הגבוה ביותר. עם זאת, את הפתרון הרצוי של 1152x864 אינו בר בצוע של מערכת ההפעלה החדשה ו 1280x1024 רק מאפשר קצב הרענון של 60, אשר נותן לי כאב ראש! כל אחד יש לך רעיונות בבקשה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש את הנהגים שהגיעו עם CD שלי (יש לי xfx geforce 5200 FX) את אלו מהאתר נתן לי שום שליטה Nvidia pannel אבל אלו על ידי עשה ניסיון לעשות את זה כי צריך לתת לך יותר בחירה ב החלטות.
| |||
| |||
| Oooooh רעיון טוב! אני מתכוון לנסות את זה! |
|
| |||
| |||
| בערב אם זה עובד, אני רואה ur חדש כאן ברוך הבא: D |
|
| |||
| |||
| U לעזאזל יש לי 5500 יש לי 5200 |
|
| |||
| |||
| תודה! האם להתקין את מנהלי ההתקנים XP כי אין Vista נהגים על דיסק? הנהגים של XP יתן לי BSOD אף אם ניסיתי לרוץ Graphic היה משהו שהם לא? |
|
| |||
| |||
| IM לא בטוח XP הקבצים אפילו לא מנסה להתקין על Vista עם Vista בכל דרך ברגע שהם אינם נוטים לעשות להיות gud כמו XP עם תמיכה U הנהג יכול לנסות ללכת manufacterers באתר IV יש xfx מזהה כל כך הולך כדי לנסות לאתר את downloadin גירסאות אחרות של הנהג. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה בכל מקרה חבר;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השתמש Vista הנהגים של Nvidia האתר.