![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, ne imperitive kaip aš dvigubą paleidimo XP Pro "ir" Vista Ultimate ", ir XP yra mano pagrindinė OS, bet aš problemų su GF FX 5.500 per Vista. Turiu įdiegta NVIDIA GeForce ir tt I don't hurt mano akys mano monitoriaus atnaujinimo dažnis turi būti didžiausias. Tačiau, mano norimą rezoliuciją 1152x864 yra nepasiekiamas į naują OS ir 1280x1024 leidžia tik atnaujinimo dažnis 60, kuris suteikia man galvos! Anyone got any ideas please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galiu naudoti tvarkykles, kurios atėjo su savo CD (Turiu XFX GeForce 5200 FX), iš svetainės tuos man ne nvidia kontrolės pannel bet kurį bandė padaryti, kad jis turėtų suteikti jums daugiau pasirinkimo rezoliucijomis tie.
| |||
| |||
| Oooooh gera mintis! I'll try that! |
|
| |||
| |||
| pm, jei jis dirba, matau ur new here Sveiki: D |
|
| |||
| |||
| Damn U Got 5.500 Gavau 5.200 |
|
| |||
| |||
| Ačiū! Ar galiu įdiegti XP tvarkykles, nes nėra Vista tvarkykles į diską? XP tvarkyklės duos man BSOD, nors, jei aš bandžiau rodyti nieko grafika nebūtų jie? |
|
| |||
| |||
| Im not sure XP failai bus net pabandyti įdiegti Vista, jokiu būdu su Vista šiuo metu jie nėra linkę daryti, kaip gud kaip XP tvarkyklės ir gali pabandyti nueiti į manufacterers svetainėje iv got XFX todėl ID pereiti į savo svetainę pabandyti downloadin kitos versijos vairuotojas. |
|
| |||
| |||
| Gerai Thanks anyway bičiulis;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naudokite Vista tvarkykles iš NVIDIA svetainės.
Nenaudokite XP klubus, jie akivaizdžiai dėl kitos operacinės sistemos. Priešingu atveju nėra daug galima padaryti, tai žemyn gamintojas remti jų produktus. Jei jie nesuteikia vairuotojams ir / ar pakeitimo, tuomet jūsų yra nesuprantamos. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 birželis 2009 01:13 |
| NVIDIA tinklas Autobusų skaitliukas - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2009 07:43 |
| Nvidia tvarkyklės sumažino savo "Windows patirtis indekso rezultatas! | Poeticsoul44 | Multimedia & Codecs | 8 | 8 vasaris 2009 18:15 |
| HP Laptop - 7150M NVIDIA tvarkykles Windows Vista " | Hybr! D | Multimedia & Codecs | 2 | Lapkritis 27, 2008 19:31 |
| Vista ir nVidia | mykul | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 spalis 2007 12:27 |
| Temos įrankiai | |
| |