![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, nav imperitive kā es esmu divu booting XP Pro un Vista Ultimate un XP ir mana galvenā OS, bet man ir problēmas ar GF FX 5.500 laikā Vista. Man ir uzstādīta GeForce draiveri no nVidia un tāpēc man nesāpēs acis mana monitora atsvaidzes intensitāte ir vislielākā. Tomēr mana vēlamā izšķirtspēja 1152x864 nav iespējams garantēt jaunas OS un 1280x1024 pieļauj tikai atsvaidzes intensitāti 60, kas dod man galvassāpes! Kāds got any ideas please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es izmantoju draiveri kas nāca kopā ar savu cd (Man ir ASUS GeForce 5.200 fx) no vietnes tiem deva man nav nvidia kontrole pannel bet ko darīt bija mēģināt, ka tas jums vairāk izvēles rezolūcijās ones.
| |||
| |||
| Oooooh laba ideja! I'll try that! |
|
| |||
| |||
| pm ja tas darbojas, es redzu ur new here welcome: D |
|
| |||
| |||
| damn u got 5.500 i got 5.200 |
|
| |||
| |||
| Pateicība! Vai man instalēt XP draiveri, jo nav Vista draiveri uz diska? XP draiveri dos man BSOD kaut gan, ja es mēģināju rādīt kaut grafika nav tie? |
|
| |||
| |||
| im nav pārliecināts xp faili nav pat mēģināts instalēt Vista nekādi ar Vista šobrīd tie mēdz darīt tik gud kā XP ar autovadītāja palīgierīcēm u varētu mēģināt doties uz manufacterers mājas iv got XFX tik id aiziet to vietā mēģināt downloadin citas versijas draiveris. |
|
| |||
| |||
| OK Thanks anyway draugs;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmantojiet Vista draiveri no Nvidia mājas lapā.
Nelietot XP tiem, tie ir acīmredzami par citu operētājsistēmu. Pretējā ka nav daudz varat darīt, tas ir uz leju, lai ražotājs, lai atbalstītu savus ražojumus. Ja tie nepiedāvā vadītāju un / vai labojumus tad Jums ir iestrēdzis. Mana sistēma: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |