![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, nie jestem jak imperitive podwójnego rozruchu XP Pro i Vista Ultimate i XP jest mój podstawowy system operacyjny, ale mam problemy z GF FX 5500 w Vista. Mam zainstalowane sterowniki firmy nVidia GeForce i tak nie boli moje oczy moje częstotliwości odświeżania monitora musi być najwyższa. Jednak, moim żądanej rozdzielczości 1152x864 nie jest osiągalne w nowym OS i 1280x1024 tylko pozwala z częstotliwością odświeżania 60, co daje mi głowy! Ktoś ma jakieś pomysły proszę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Używam sterowników, które wraz z moim cd (Mam XFX GeForce FX 5200) te z miejsca dał mi nie nvidia kontroli pannel ale przez te marki nie spróbować, że powinna ona daje więcej możliwości wyboru w rezolucji.
| |||
| |||
| Oooooh dobry pomysł! I'll try to! |
|
| |||
| |||
| pm, czy wszystko działa, widzę tutaj nowych ur welcome: D |
|
| |||
| |||
| damn u dostałem 5500 mam 5200 |
|
| |||
| |||
| Dzięki! Czy mogę zainstalować sterowników do XP, ponieważ Vista nie ma sterowników na płycie? W XP sterowniki dałby mi BSOD ale gdybym próbował jazdy nic graficzne nie są? |
|
| |||
| |||
| im not sure xp pliki nie będą nawet próbować zainstalować na Vista jakikolwiek sposób z vista w tej chwili nie są one zazwyczaj nie być gud jak xp z kierowcą i wsparcie może próbować się na stronie internetowej manufacterers iv Dostaliśmy XFX tak id przejdź na ich miejscu spróbować downloadin inne wersje sterownika. |
|
| |||
| |||
| OK Dzięki anyway kumpel;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użyj Vista sterowniki z Nvidia stronie.
Nie należy używać XP te są oczywiście dla innego systemu operacyjnego. Nieopracowania że niewiele można zrobić, to jest do producenta w celu wspierania ich produktów. Jeśli nie oferują kierowcy i / lub poprawki to są zablokowane. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Zakładki |