![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, nie je imperitive jak jsem duální zavádzanie XP Pro a Vista Ultimate a XP je môj primárny OS, ale mám problémy s GF FX 5500 do Vista. Mám nainštalovaný ovládače od nVidia GeForce a tak nemám zraniť mojich očiach mojich monitora obnovovacia frekvencia má byť najväčší. Avšak, môj požadované rozlíšenie 1152x864 nie je dosiahnuteľná v nových OS a 1280x1024 umožňuje iba obnovovacej frekvencii 60, čo mi dáva hlava! Každý, kto má akékoľvek nápady, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i použití ovládača, ktoré sa stalo s mojím cd (mám XFX GeForce FX 5200) tie z webu mi nie je nvidia kontrolu pannel, ale tie, ktoré sa to skúsiť, že by vám viac výberu rozlíšenie.
| |||
| |||
| Oooooh dobrý nápad! I'll skúste to! |
|
| |||
| |||
| hodín, pokiaľ to funguje, aj pozri ur nové tu vítam: D |
|
| |||
| |||
| sakra dostal u 5500 som dostal 5200 |
|
| |||
| |||
| Vďaka! Môžem nainštalovať ovládače XP, pretože tam nie je žiadny Vista ovládače na disk? XP ovládače by mi dať BSOD keď keď som sa pokúsil niečo beží grafické by oni? |
|
| |||
| |||
| im ne istý xp súbory ani pokus o inštaláciu na priehľad akokoľvek s priehľad na chvíľu nemajú tendenciu robiť je gud ako xp s vodičom podporu u mohli skúsiť ísť na webových stránkach iv manufacterers dostala XFX tak ísť id na ich mieste vyskúšať downloadin iné verzia ovládača. |
|
| |||
| |||
| OK Vďaka rovnako kámo;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použite Vista ovládače od Nvidia stránkach.
Nepoužívajte XP, a to takých, ktoré sú samozrejme pre iný operačný systém. Ak tomu tak nie je, čo môžeme urobiť, je, aby výrobca na podporu svojich výrobkov. Ak tak neurobí ponuku vodiča a / alebo opravy potom vaše uvíznutými. Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NVIDIA GeForce FX5500 256megabajt PCI Ovládače | RCI | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. júna 2009 01:13 |
| NVIDIA sieť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. mája 2009 07:43 |
| Nvidia ovládače Windows znížili mojej skúsenosti index skóre! | Poeticsoul44 | Multimedia & Kodeky | 8 | 8. februára 2009 18:15 |
| HP Laptop - 7150 Nvidia ovládače pre Windows Vista | Hybr! D | Multimedia & Kodeky | 2 | 27. novembra 2008 19:31 |
| Vista a nVidia | mykul | Operačné systémy Windows | 1 | 18. októbra 2007 12:27 |
| Thread Tools | |
| |