![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, а не као ја империтиве дуал боотинг КСП Про и Виста Ултимате и КСП је мој примарни ОС, али Имам проблема са ГФ ФКС 5500 року Виста. Имам ГеФорце инсталирали управљачке програме из НВИДИА и зато ја не повредити моје очи прате у стопу освежавања мора бити у висини. Међутим, мој жељену резолуцију 1152кс864 није остварљив у новом ОС и 1280кс1024 само дозвољава освежити стопи од 60, што даје ми главобољу! Било ко је добио било који идеја молим те? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користим дривер који су долазили са мојим ЦД-а (имам ксфкс ГеФорце ФКС 5200) оне из интерфејса ми дали ни НВИДИА цонтрол паннел, али и оне које је учинио покушајте направити да треба вам дати више избора у резолуцијама.
| |||
| |||
| Ооооох добра идеја! Болестан 'пробати то! |
|
| |||
| |||
| пм ако то ради, видим нови овде ур уелцоме: Д |
|
| |||
| |||
| осудити у 5500 добио сам 5200 |
|
| |||
| |||
| Хвала! Требам ли инсталирати КСП дривер јер нема Виста дривер на диск? КСП возачи ће ми дати БСОД али ако ЈА суђен трчање било што графички би не? |
|
| |||
| |||
| им не сигуран ксп датотеке неће се ни покушавати да инсталирате видик на било који начин са видик у овом тренутку они не буду као тенденцију учинити гуд као КСП са возачем подршку у могла пробати идући у уебсите мануфацтерерс ив је добио ксфкс тако ид ићи на њиховим страницама покушати доунлоадин другим верзијама возачу. |
|
| |||
| |||
| ОК Хвала Аныуаы пријатељ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користите Виста дривер од НВИДИА уебсите.
Не користите КСП они, они су очито за другачији оперативни систем. Мана да се не можете много да урадите, то је до произвођача за подршку њихових производа. Ако они не нуде драјвера и / или исправци су тада ваш заглави. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|