![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, imperitive değil gibi çift önyükleme XP Pro ve Vista Ultimate ve XP birincil işletim sistemidir, ama GF FX 5500 Vista ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız am. Ben ve nVidia GeForce gelen sürücüleri yüklü yani benim monitörün yenileme hızı en yüksek olmalıdır gözlerimi zarar yoktur. Ancak, 1152x864 benim istenilen çözünürlükte yeni işletim sistemi olarak ulaşılabilir değildir ve 1280x1024 sadece 60 olan bir baş ağrısı veren bir yenileme hızı sağlar! Herkes herhangi bir fikir lütfen var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bana NVIDIA kontrol pannel ama verdi Benim CD (i ile birlikte gelen sürücüleri kullanım) siteden olan XFX GeForce 5200 FX var bu bir seçenek daha kararlar vermek gerekir denemek mi yapmak ile olanlar.
| |||
| |||
| Oooooh iyi fikir! Denemek edersiniz ki! |
|
| |||
| |||
| am eğer çalışırsa, i görmek UR burada hoşgeldiniz yeni: D |
|
| |||
| |||
| lanet U bir 5200 var bir 5500 I got |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler! Çünkü disk üzerinde herhangi bir Vista sürücüleri vardır Ben XP sürücülerini yüklemek musunuz? XP sürücülerini bana BSOD verebilirdi ama ben denedim bir şey grafik çalışan da değil mi? |
|
| |||
| |||
| emin değilim XP dosyaları bile Vista'da daha sürücü desteği u XP gibi bir web sitesi IV XFX kadar gitmek kimliği var ve manufacterers olacak deneyebilirsiniz gud olmak yapmak eğilimindedir yok şu anda Vista ile herhangi bir şekilde yüklemeye çalışmayın olacak Sohbet site sürücünün downloadin diğer sürümleri deneyin. |
|
| |||
| |||
| Tamam Yine de teşekkürler dostum;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVIDIA websitesinden kullanın Vista sürücüleri.
XP olanları kullanmayın, bunlar tabii ki farklı bir işletim sistemi içindir. Bu kadar yapabilirim değil olmadıysa, aşağı üreticinin kendi ürünleri desteklemektir. Eğer sonra sürücüleri ve / veya düzeltmeleri teklif etmemesi için takılıp kalırlar. Benim Sistemi: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |