![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, а не imperitive як я подвійну завантаження XP Pro і Vista Ultimate, XP і є моєю основною ОС, але я мав проблем з GF FX 5500 в рамках Vista. Я встановив GeForce драйверів від NVidia, і тому я не боляче очам частотою оновлення мій монітор повинен бути високим. Проте бажане дозвіл 1152x864 не досяжна в нової версії ОС і 1280x1024 тільки дозволяє частотою оновлення 60, яка дає мені головного болю! Кого-небудь є будь-які ідеї, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую драйвери, які прийшли з моїм CD (я маю XFX GeForce FX 5200) ті, з сайту не давало мені панеллю керування NVIDIA, але ті, по намагався зробити що вона повинна дати вам більше вибору в резолюції.
| |||
| |||
| Oooooh гарна ідея! Я постараюся це! |
|
| |||
| |||
| м., якщо воно працює, я бачу тут Ура нове Ласкаво просимо: D |
|
| |||
| |||
| Damn U Got 5500 я отримав 5200 |
|
| |||
| |||
| Спасибо! Чи можу я встановити XP драйвера, тому що немає драйверів Vista на диску? XP драйвери дасть мені BSOD хоча, якщо б я спробував Запуск графічної нічого б не вони? |
|
| |||
| |||
| їм не впевнений XP файли не будуть навіть намагатися встановити на Vista-небудь чином з Vista на даний момент вони не прагнуть робити бути Гуд як XP з водієм U підтримка могла б спробувати збирається manufacterers сайт IV отримав XFX таким ID Go на їхньому сайті downloadin спробувати інші версії драйверів. |
|
| |||
| |||
| ОК Спасибо одно приятеля;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перспективи використання драйверів з сайту NVIDIA.
Не використовуйте XP, то вони, очевидно, для іншої операційної системи. В іншому випадку існує не так багато ви можете зробити, це вниз до виробника для підтримки своїх продуктів. Якщо вони не пропонують водіям і / або виправлення потім застряг ваш. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Драйвери | RCI | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 червня 2009 01:13 |
| NVIDIA автобусна мережа лічильника - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Мультимедіа & кодеки | 1 | 27 травня 2009 07:43 |
| Драйверов NVIDIA опустив Windows Experience Index Score! | Poeticsoul44 | Мультимедіа & кодеки | 8 | 8 лютого 2009 18:15 |
| Ноутбук HP - Nvidia 7150M Драйвери для Windows Vista | Hybr! D | Мультимедіа & кодеки | 2 | 27 листопада 2008 19:31 |
| Перспектива і NVidia | mykul | Операційні системи Windows | 1 | 18 жовтня 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |