![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз се чудех дали тя е на стойност модернизация моята графична карта за удължаване на живота на игрите ми кофти бр ... Търся нещо евтино (около £ 50 - £ 60 кръг) ... не ме търси нищо poweful да предостави перфектни графики, но би искал някоя, която може да изиграе много от по-новите игри (призива на митото 4, убийци кредо др. Може би просто още по-стари игри като neverwinter нощи 2). Am I сънувам или прави карти така съществуват ? .. Аз наистина имам никакъв представа какво какво ... Heres моите очила .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB на RAM NVidia GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Всеки помогна оценявам ... Колин |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бързият AGP карта ATI на 3850 Нейната нещо като pissing на вятъра все пак, ако питате мен, пълен ъпгрейд ще ви бъде най-добрият вариант
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че това е най-добрият начин да се каже. Надграждането AGP наистина не си струва времето.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Можете да надстроите вашата карта и вие ще имате по-добра графика, разбира се, въпреки това, което другите казват. Вашият реален проблем, ще ви бъде CPU. Дори и ако сте имали по-добра графична карта, която все още не могат да играят на игри, тъй като вие изброени процесора е твърде бавен. Имам много simular PC настройка към твоя така че можете да ми вярваш на това. |
|
| |||
| |||
| Да бъде честен към този какво мисля ... аз просто се надявам / deluding сам мога да се край на текущата ми система за игри за малко повече ... О добре ..... I DONT имат пари за нова система, така че просто ще трябва да получи от игрите на моя PS3 ![]() .... Благодаря за помощта |
|
| |||
| |||
| 2gig овни не е срамно на всички, особено не и за XP .. В момента съм Vista вървят по 1gig (тъпо, но аз се с просто ..) Защо не ъпгрейд на графиката и на процесора? Или е въпрос на пари все още?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да аз добавят 2 участия себе си ... тя дойде само с 128MB ..... мога да направя това, ако мога да взема пари заедно (намериш работа) ... Дали е трудно да се променят CPU .. графична карта е лесен, както съм го b4 .... Всеки recomendations какво CPU / графична карта ще бъде добра, а не масово скъпи? |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен коя страна е на всички, но 2.4Ghz Athlon XP CPU отива за miniunm на 75 $ US. Това дори не включват транспорт. Цената обикновено е не си струва и ще отворят още няколко игри. Бих се най-добре да запазите малко пари и да получите GOOG barebones система и recylce вашия HDD, дисковото устройство, клавиатура, мишка и монитор. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Тази система е equiv. до P4.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| каква скорост е овен? ddr1 е то? Съгласен съм с всички. Вашият най-добрият вариант е да запазите парите си, докато не са достатъчни, за да купи система, за да ви хареса. нещо около e8400 и P45 с 4850 или 4830. Ще играят всички игри? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали наистина Уърт Модернизиране това? | HistoryGirl | Общи Хардуер Чат | 6 | 27-ми август, 2009 11:14 |
| Струваше ли си? | DanBex | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 6 Март 2008 03:11 |
| Заслужава ли си да го | killerhuman | Общи Хардуер Чат | 3 | 16-то Jan 2008 08:41 |
| PS3 - струва сега? | Overclocker | PC & конзолата Gaming | 5 | 10 ноември 2007 11:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |