menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Stojí to za upgrade?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. ledna 2009, 13:44
Člen Skupina

Default Stojí to za upgrade?

Ahoj jsem přemýšlela, pokud by bylo dobré upgradu mé grafické karty se prodloužila herní život můj mizerný ks ... Hledám něco levně (kolem £ 50 - £ 60 rozsah) ... Nejsem hledáte nic poweful poskytovat perfektní grafiku, ale ten, který by chtěl hrát hodně novější hry (Call of Duty 4, Assassins Creed atd.. Možná právě i starší hry jako je Neverwinter Nights 2). Mám sen, nebo si kartu takhle existovat ? .. jsem opravdu netuším, co máš, co ... Heres moje brejle ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00gigabajt RAM
NVidia GeForce FX 5200
Windows XP Home Edition

Pomoc ocení ... Colin
Old 24 leden 2009, 16:28
Moderátor skupiny

Nejrychlejší AGP kartu ATI 3850
Její druh, jako chcaní ve větru i když, pokud se zeptáte mě, plný upgrade bude vaše nejlepší volba

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 24 leden 2009, 18:22
Dárce Skupina

Myslím, že je to nejlepší způsob, jak ji. Aktualizace AGP opravdu nestojí za to čas.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 25 leden 2009, 11:52
Nový člen skupiny

Můžete provést upgrade vaší karty a budete mít lepší grafiku Samozřejmě i přes to, co již bylo řečeno. Váš skutečný problém bude váš procesor. I kdyby jsi měl lepší grafické karty máte stále nemohl hrát hru uvedeny, protože váš procesor příliš pomalý. Mám velmi simular PC nastavit tak, aby Vy můžete mi věřit na to.
Old 25. ledna 2009, 13:07
Člen Skupina

Jo to je být upřímný, co jsem si myslel ... Jen jsem doufal, že / klamání sebe bych mohl dostat do mé současné herní systém pro trochu déle ... Ale stejně ..... I dont mít peníze na novou systému, tak jsem si jen dostat do hraní na mé PS3.... Děkuji za pomoc
Old 25 leden 2009, 13:18
Dárce Skupina

2gig skopců není vůbec ostudné, zvláště ne pro XP .. v okamžiku, kdy jsem běží na Vista 1gig (blbej, ale já si tím prostě ..)

Proč ne upgrade grafiky a procesoru? Nebo je problém ještě peníze?

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 25 leden 2009, 13:40
Člen Skupina

jo i přidány 2 koncerty sám ... Stalo se pouze 128megabajt ..... bych mohl udělat, když můžete získat nějaké peníze dohromady (získat práci) ... Je to těžké změnit .. cpu grafické karty je velmi jednoduché, jak jsem to dokázal b4 .... Každá recomendations o tom, co cpu / grafické karty by bylo dobré, a ne masivně drahé?
Old 25 leden 2009, 13:46
Nový člen skupiny

Nejsem si jistý, co je v zemi, všichni ale 2.4GHz procesor Athlon XP jde o miniunm o 75 dolarů USA. To není ani zahrnovat dopravu. Náklady obvykle nestojí za to, že by jen otevřít několik her. Já bych být nejlépe šetřit peníze a získat goog barebones systému a recylce váš HDD, diskové jednotky, klávesnice, myš a monitor.
Old 25 leden 2009, 13:54
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig skopců není vůbec ostudné, zvláště ne pro XP .. v okamžiku, kdy jsem běží na Vista 1gig (blbej, ale já si tím prostě ..)

Proč ne upgrade grafiky a procesoru? Nebo je problém ještě peníze?
Pokud byla možnost, že bych navrhoval, že: to by vyžadovalo nový desce stejně, což znamená nový RAM taky, což znamená v podstatě o zcela nový systém.

Tento systém je ekviv. na P4.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 26 leden 2009, 21:44
Člen Skupina

co rychlosti je ram? je ddr1? Souhlasím se všema. Vaše nejlepší volba pro uložení peněz, dokud nebudete mít dost na zakoupení systému podle chuti. něco kolem e8400 a P45 za 4850 nebo 4830. budete hrát hry?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Je to opravdu stojí za to upgrade? HistoryGirl Obecné Hardware Chat 6 27.srpna 2009 11:14
Stojí za to? DanBex Procesory, základní desky & RAM 4 6. března 2008 03:11
Stojí to za to killerhuman Obecné Hardware Chat 3 16. leden 2008 08:41
PS3 - stojí za to nyní? Overclocker PC a herní konzole 5 10. listopadu 2007 11:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.