![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem přemýšlela, pokud by bylo dobré upgradu mé grafické karty se prodloužila herní život můj mizerný ks ... Hledám něco levně (kolem £ 50 - £ 60 rozsah) ... Nejsem hledáte nic poweful poskytovat perfektní grafiku, ale ten, který by chtěl hrát hodně novější hry (Call of Duty 4, Assassins Creed atd.. Možná právě i starší hry jako je Neverwinter Nights 2). Mám sen, nebo si kartu takhle existovat ? .. jsem opravdu netuším, co máš, co ... Heres moje brejle .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00gigabajt RAM NVidia GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Pomoc ocení ... Colin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejrychlejší AGP kartu ATI 3850 Její druh, jako chcaní ve větru i když, pokud se zeptáte mě, plný upgrade bude vaše nejlepší volba
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že je to nejlepší způsob, jak ji. Aktualizace AGP opravdu nestojí za to čas.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Můžete provést upgrade vaší karty a budete mít lepší grafiku Samozřejmě i přes to, co již bylo řečeno. Váš skutečný problém bude váš procesor. I kdyby jsi měl lepší grafické karty máte stále nemohl hrát hru uvedeny, protože váš procesor příliš pomalý. Mám velmi simular PC nastavit tak, aby Vy můžete mi věřit na to. |
|
| |||
| |||
| Jo to je být upřímný, co jsem si myslel ... Jen jsem doufal, že / klamání sebe bych mohl dostat do mé současné herní systém pro trochu déle ... Ale stejně ..... I dont mít peníze na novou systému, tak jsem si jen dostat do hraní na mé PS3 ![]() .... Děkuji za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2gig skopců není vůbec ostudné, zvláště ne pro XP .. v okamžiku, kdy jsem běží na Vista 1gig (blbej, ale já si tím prostě ..) Proč ne upgrade grafiky a procesoru? Nebo je problém ještě peníze?
|
| |||
| |||
| jo i přidány 2 koncerty sám ... Stalo se pouze 128megabajt ..... bych mohl udělat, když můžete získat nějaké peníze dohromady (získat práci) ... Je to těžké změnit .. cpu grafické karty je velmi jednoduché, jak jsem to dokázal b4 .... Každá recomendations o tom, co cpu / grafické karty by bylo dobré, a ne masivně drahé? |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, co je v zemi, všichni ale 2.4GHz procesor Athlon XP jde o miniunm o 75 dolarů USA. To není ani zahrnovat dopravu. Náklady obvykle nestojí za to, že by jen otevřít několik her. Já bych být nejlépe šetřit peníze a získat goog barebones systému a recylce váš HDD, diskové jednotky, klávesnice, myš a monitor. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Tento systém je ekviv. na P4.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| co rychlosti je ram? je ddr1? Souhlasím se všema. Vaše nejlepší volba pro uložení peněz, dokud nebudete mít dost na zakoupení systému podle chuti. něco kolem e8400 a P45 za 4850 nebo 4830. budete hrát hry? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je to opravdu stojí za to upgrade? | HistoryGirl | Obecné Hardware Chat | 6 | 27.srpna 2009 11:14 |
| Stojí za to? | DanBex | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6. března 2008 03:11 |
| Stojí to za to | killerhuman | Obecné Hardware Chat | 3 | 16. leden 2008 08:41 |
| PS3 - stojí za to nyní? | Overclocker | PC a herní konzole | 5 | 10. listopadu 2007 11:56 |
| Thread Nástroje | |
| |