μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Αξίζει αναβάθμιση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 του Ιανουαρίου 2009, 13:44
Μέλος Ομάδα

Default Αξίζει αναβάθμιση;

Γεια Αναρωτιόμουν αν ήταν σκόπιμη η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου να παραταθεί η διάρκεια ζωής του παιχνιδιού μου crummy τεμ ... Ψάχνω για κάτι φθηνό (γύρω από τις £ 50 - £ 60 το φάσμα) ... δεν είμαι αναζητούν poweful τίποτα να προσφέρει τέλεια γραφικά, αλλά θα ήθελα μία που μπορούν να παίξουν πολλά από τα νεότερα παιχνίδια (Call of Duty 4, το θρήσκευμα κ.λπ. δολοφόνους. ίσως λίγο ακόμη μεγάλα παιχνίδια όπως το neverwinter nights 2). Έχω κάνει όνειρα ή μια κάρτα σαν αυτή υπάρχουν ? .. έχω πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι ... Heres whats μου specs ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB μνήμης RAM
Nvidia Geforce FX 5200
Windows XP Home Edition

Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται Colin ...
Old 24 Γενάρη 2009, 16:28
Συντονιστής Ομάδας

Γρηγορότερος AGP κάρτα είναι η ATI 3850
Η κάπως σαν pissing στον άνεμο αν και αν με ρωτήσεις, σε πλήρη αναβάθμιση θα είναι η καλύτερη επιλογή

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 24 Γενάρη 2009, 18:22
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να το θέσω. Αναβάθμιση AGP είναι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 11:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να αναβαθμίσετε την κάρτα σας και θα έχετε καλύτερα γραφικά φυσικά παρά τα όσα είπαν οι άλλοι. Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι το CPU. Ακόμα και αν είχε μια καλύτερη κάρτα γραφικών σας ακόμα δεν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια που αναφέρονται από το CPU σας είναι πολύ αργή. Έχω μια πολύ simular PC setup για τα δικά σας, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη μου σε αυτόν.
Old 25η Ιανουαρίου 2009, 13:07
Μέλος Ομάδα

Ναι για να είμαστε ειλικρινείς thats τι σκέφτηκα ... ήμουν απλά ελπίζοντας / λάθος εγώ θα μπορούσα να πάρετε από το σημερινό σύστημα μου για gaming για λίγο ακόμα ... Ω καλά ..... Ι dont έχει τα χρήματα για μια νέα σύστημα γι 'αυτό ακριβώς θα πρέπει να λάβετε από το PS3 μου για gaming.... Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 13:18
Ομάδα Δωρητών

2gig κριαριών δεν ντροπή σε όλους, και ιδίως για XP δεν .. αυτή τη στιγμή είμαι τρέχει Vista σε 1gig (ανόητο αλλά έχω από μόνο ..)

Γιατί να μην την αναβάθμιση των γραφικών και η CPU; Ή είναι ένα θέμα χρημάτων ακόμα;
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 13:40
Μέλος Ομάδα

ναι i προστίθενται οι 2 συναυλίες τον εαυτό μου ... ήρθε με μόνο 128MB ..... μου να το κάνουμε αυτό, αν μπορώ να πάρετε κάποια χρήματα (μια δουλειά) ... Είναι δύσκολο να αλλάξει η κάρτα γραφικών cpu .. είναι εύκολο, όπως έχω κάνει β4 .... Κάθε recomendations για το τι cpu / κάρτα γραφικών θα ήταν καλή και δεν μαζικά ακριβό;
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 13:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι όλοι στην χώρα, αλλά μια 2.4Ghz Athlon XP CPU πηγαίνει για ένα miniunm των 75 δολαρίων ΗΠΑ. Αυτό δεν περιλαμβάνει ακόμη και τη ναυτιλία. Το κόστος είναι συνήθως δεν αξίζει τον κόπο και θα ανοίξει μόνο λίγα περισσότερα παιχνίδια. Θα ήθελα να είναι καλύτερο για να αποθηκεύσετε μέχρι κάποια χρήματα και πάρτε μια goog barebones σας σύστημα και recylce HDD, μονάδα δίσκου, πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη.
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 13:54
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig κριαριών δεν ντροπή σε όλους, και ιδίως για XP δεν .. αυτή τη στιγμή είμαι τρέχει Vista σε 1gig (ανόητο αλλά έχω από μόνο ..)

Γιατί να μην την αναβάθμιση των γραφικών και η CPU; Ή είναι ένα θέμα χρημάτων ακόμα;
Αν αυτή ήταν μια επιλογή θα έχουν προτείνει τους: αυτό θα απαιτήσει μια νέα μητρική πλακέτα και, πράγμα που σημαίνει νέες RAM και εγώ, που σημαίνει ουσιαστικά ένα ολοκαίνουριο σύστημα.

Το σύστημα αυτό είναι EQUIV. σε P4.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 26 Γενάρη 2009, 21:44
Μέλος Ομάδα

τι ταχύτητα είναι η RAM; είναι ddr1; Συμφωνώ με όλους. Η καλύτερη λύση είναι να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας, μέχρι να έχουν αρκετά για να αγοράσουν ένα σύστημα στις προτιμήσεις σας. κάτι γύρω από ένα e8400 και ένα P45 με 4850 ή 4830. θα πας να παίξει κανένα ματς;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Είναι πραγματικά αξίζω Αναβάθμιση Αυτό; HistoryGirl Γενική Συζήτηση Hardware 6 27 Αυγούστου 2009 11:14
Αξίζει τον κόπο; DanBex Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 6 Μαρ 2008 03:11
Μήπως αξίζει τον κόπο killerhuman Γενική Συζήτηση Hardware 3 16 Ιαν 2008 08:41
PS3 - αξίζει τον κόπο τώρα; Overclocker PC & Console Gaming 5 10 Νοε 2007 11:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.