![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Αναρωτιόμουν αν ήταν σκόπιμη η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου να παραταθεί η διάρκεια ζωής του παιχνιδιού μου crummy τεμ ... Ψάχνω για κάτι φθηνό (γύρω από τις £ 50 - £ 60 το φάσμα) ... δεν είμαι αναζητούν poweful τίποτα να προσφέρει τέλεια γραφικά, αλλά θα ήθελα μία που μπορούν να παίξουν πολλά από τα νεότερα παιχνίδια (Call of Duty 4, το θρήσκευμα κ.λπ. δολοφόνους. ίσως λίγο ακόμη μεγάλα παιχνίδια όπως το neverwinter nights 2). Έχω κάνει όνειρα ή μια κάρτα σαν αυτή υπάρχουν ? .. έχω πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι ... Heres whats μου specs .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB μνήμης RAM Nvidia Geforce FX 5200 Windows XP Home Edition Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται Colin ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γρηγορότερος AGP κάρτα είναι η ATI 3850 Η κάπως σαν pissing στον άνεμο αν και αν με ρωτήσεις, σε πλήρη αναβάθμιση θα είναι η καλύτερη επιλογή
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να το θέσω. Αναβάθμιση AGP είναι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να αναβαθμίσετε την κάρτα σας και θα έχετε καλύτερα γραφικά φυσικά παρά τα όσα είπαν οι άλλοι. Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι το CPU. Ακόμα και αν είχε μια καλύτερη κάρτα γραφικών σας ακόμα δεν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια που αναφέρονται από το CPU σας είναι πολύ αργή. Έχω μια πολύ simular PC setup για τα δικά σας, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη μου σε αυτόν. |
|
| |||
| |||
| Ναι για να είμαστε ειλικρινείς thats τι σκέφτηκα ... ήμουν απλά ελπίζοντας / λάθος εγώ θα μπορούσα να πάρετε από το σημερινό σύστημα μου για gaming για λίγο ακόμα ... Ω καλά ..... Ι dont έχει τα χρήματα για μια νέα σύστημα γι 'αυτό ακριβώς θα πρέπει να λάβετε από το PS3 μου για gaming ![]() .... Ευχαριστώ για τη βοήθεια |
|
| |||
| |||
| 2gig κριαριών δεν ντροπή σε όλους, και ιδίως για XP δεν .. αυτή τη στιγμή είμαι τρέχει Vista σε 1gig (ανόητο αλλά έχω από μόνο ..) Γιατί να μην την αναβάθμιση των γραφικών και η CPU; Ή είναι ένα θέμα χρημάτων ακόμα;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ναι i προστίθενται οι 2 συναυλίες τον εαυτό μου ... ήρθε με μόνο 128MB ..... μου να το κάνουμε αυτό, αν μπορώ να πάρετε κάποια χρήματα (μια δουλειά) ... Είναι δύσκολο να αλλάξει η κάρτα γραφικών cpu .. είναι εύκολο, όπως έχω κάνει β4 .... Κάθε recomendations για το τι cpu / κάρτα γραφικών θα ήταν καλή και δεν μαζικά ακριβό; |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος τι είναι όλοι στην χώρα, αλλά μια 2.4Ghz Athlon XP CPU πηγαίνει για ένα miniunm των 75 δολαρίων ΗΠΑ. Αυτό δεν περιλαμβάνει ακόμη και τη ναυτιλία. Το κόστος είναι συνήθως δεν αξίζει τον κόπο και θα ανοίξει μόνο λίγα περισσότερα παιχνίδια. Θα ήθελα να είναι καλύτερο για να αποθηκεύσετε μέχρι κάποια χρήματα και πάρτε μια goog barebones σας σύστημα και recylce HDD, μονάδα δίσκου, πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το σύστημα αυτό είναι EQUIV. σε P4.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| τι ταχύτητα είναι η RAM; είναι ddr1; Συμφωνώ με όλους. Η καλύτερη λύση είναι να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας, μέχρι να έχουν αρκετά για να αγοράσουν ένα σύστημα στις προτιμήσεις σας. κάτι γύρω από ένα e8400 και ένα P45 με 4850 ή 4830. θα πας να παίξει κανένα ματς; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι πραγματικά αξίζω Αναβάθμιση Αυτό; | HistoryGirl | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 27 Αυγούστου 2009 11:14 |
| Αξίζει τον κόπο; | DanBex | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 6 Μαρ 2008 03:11 |
| Μήπως αξίζει τον κόπο | killerhuman | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16 Ιαν 2008 08:41 |
| PS3 - αξίζει τον κόπο τώρα; | Overclocker | PC & Console Gaming | 5 | 10 Νοε 2007 11:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |