manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Je li vrijedno nadogradnju?

Reply

Thread Tools
Old 24 sij 2009, 13:44
Member Group

Default Je li vrijedno nadogradnju?

Hi bio sam zadivljen, ako to je bio vrijedan moje nadogradnju grafičke kartice u produzze gaming život bijedan moj pc ... Tražim nešto jeftino (oko £ 50 - £ 60 raspona) ... ja sam ne tražite ništa poweful pružiti savršenu grafiku ali bi kao jedan koji može igrati na puno novije igre (poziv duty 4, Assassins vjerovanje itd.. možda čak i samo starije igre poput neverwinter noći 2). Jesam li sanjao ili ne kartice poput ovog postoje ? .. stvarno sam dobio nijedan ideja što ono ... Heresu moje naočale ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB RAM-a
Nvidia Geforce FX 5200
Windows XP Home Edition

Bilo kakva pomoć dobrodošla ... Colin
Old 24 siječanj 2009, 16:28
Moderator / ica grupe

Najbrže kartice AGP ATI's 3850
Njegova kinda poput pissing na vjetru iako ako mene pitate, potpunu nadogradnju će vam biti najbolja opcija

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 24 siječanj 2009, 18:22
Donatorska Grupa

Mislim da je to najbolji način da se stavi. Nadogradnja AGP stvarno nije vrijedno vremena.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 25 siječanj 2009, 11:52
Novi član grupe

Možete ažurirati Vašu karticu i da li će imati bolju grafiku, naravno, bez obzira što drugi rekli. Vaš stvarni problem je idući u biti tvoj CPU. Čak i ako ste imali bolje grafičke kartice još uvijek nisu mogli igrati igre koju od navedenih vaš CPU je prespor. Imam vrlo simular setup na vaše računalo, pa tako možete trust me na ovom.
Old 25 sij 2009, 13:07
Member Group

Da budem iskren da taj što sam mislio ... samo sam se nadao / deluding ja sam mogao proći na moj trenutni sustav za igranje za malo duže ... Oh dobro ..... ja dont imati novaca za nove sustav, tako da ću samo da se po gaming na moj PS3.... Hvala za pomoć
Old 25 siječanj 2009, 13:18
Donatorska Grupa

2gig ovnovi uopće nije sramotno, pogotovo ne za XP .. trenutno sam trčanje Vidik na 1gig (glupo ali ja se od svega ..)

Zašto ne nadograditi grafiku i CPU? Ili je novac problem i dalje?

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 25 siječanj 2009, 13:40
Member Group

yeah i dodao 2 nastupe sebi ... to dođe samo sa 128mb ..... ja mogu učiniti da li mogu dobiti nešto novca zajedno (dobijete posao) ... Da li je to teško promijeniti CPU .. grafičkom karticom je lako kao što sam si učinio B4 .... Svaka PREPORUKE o čemu CPU / grafička kartica bi bilo dobro, a ne masivno skupo?
Old 25 siječanj 2009, 13:46
Novi član grupe

Im 'ne siguran što je svima u zemlji nego 2.4Ghz CPU Athlon xp ide za miniunm od 75 $ US. To ni ne uključuju shipping. Trošak obično se ne isplati i koji bi samo otvoriti još nekoliko utakmica. Htio se najbolje uštedjeti nešto novca i dobiti GOOG barebones sustav i recylce vaš HDD, diskovni pogon, tipkovnica, miš i monitor.
Old 25 siječanj 2009, 13:54
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig ovnovi uopće nije sramotno, pogotovo ne za XP .. trenutno sam trčanje Vidik na 1gig (glupo ali ja se od svega ..)

Zašto ne nadograditi grafiku i CPU? Ili je novac problem i dalje?
Ako je opcija da sam predložio da bi se: to će zahtijevati nove kao i matične ploče, što znači novi RAM previše, što znači biti potpuno novi sustav.

Ovaj sustav je equiv. na P4.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 26 siječanj 2009, 21:44
Member Group

što je brzina od količine RAM-a? ddr1 je to? Slažem se sa svima. Vaša najbolja opcija je da spremite novac dok imate dovoljno za kupnju sustava na svoj sviđanje. nešto oko e8400 i P45 s 4850 ili 4830. ideš da igraju nikakvu ulogu?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.