![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi bio sam zadivljen, ako to je bio vrijedan moje nadogradnju grafičke kartice u produzze gaming život bijedan moj pc ... Tražim nešto jeftino (oko £ 50 - £ 60 raspona) ... ja sam ne tražite ništa poweful pružiti savršenu grafiku ali bi kao jedan koji može igrati na puno novije igre (poziv duty 4, Assassins vjerovanje itd.. možda čak i samo starije igre poput neverwinter noći 2). Jesam li sanjao ili ne kartice poput ovog postoje ? .. stvarno sam dobio nijedan ideja što ono ... Heresu moje naočale ..
AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB RAM-a Nvidia Geforce FX 5200 Windows XP Home Edition Bilo kakva pomoć dobrodošla ... Colin |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Najbrže kartice AGP ATI's 3850
Njegova kinda poput pissing na vjetru iako ako mene pitate, potpunu nadogradnju će vam biti najbolja opcija
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mislim da je to najbolji način da se stavi. Nadogradnja AGP stvarno nije vrijedno vremena.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Možete ažurirati Vašu karticu i da li će imati bolju grafiku, naravno, bez obzira što drugi rekli. Vaš stvarni problem je idući u biti tvoj CPU. Čak i ako ste imali bolje grafičke kartice još uvijek nisu mogli igrati igre koju od navedenih vaš CPU je prespor. Imam vrlo simular setup na vaše računalo, pa tako možete trust me na ovom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da budem iskren da taj što sam mislio ... samo sam se nadao / deluding ja sam mogao proći na moj trenutni sustav za igranje za malo duže ... Oh dobro ..... ja dont imati novaca za nove sustav, tako da ću samo da se po gaming na moj PS3
![]() .... Hvala za pomoć
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2gig ovnovi uopće nije sramotno, pogotovo ne za XP .. trenutno sam trčanje Vidik na 1gig (glupo ali ja se od svega ..)
Zašto ne nadograditi grafiku i CPU? Ili je novac problem i dalje?
|
|
|||
|
|||
|
yeah i dodao 2 nastupe sebi ... to dođe samo sa 128mb ..... ja mogu učiniti da li mogu dobiti nešto novca zajedno (dobijete posao) ... Da li je to teško promijeniti CPU .. grafičkom karticom je lako kao što sam si učinio B4 .... Svaka PREPORUKE o čemu CPU / grafička kartica bi bilo dobro, a ne masivno skupo?
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'ne siguran što je svima u zemlji nego 2.4Ghz CPU Athlon xp ide za miniunm od 75 $ US. To ni ne uključuju shipping. Trošak obično se ne isplati i koji bi samo otvoriti još nekoliko utakmica. Htio se najbolje uštedjeti nešto novca i dobiti GOOG barebones sustav i recylce vaš HDD, diskovni pogon, tipkovnica, miš i monitor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ovaj sustav je equiv. na P4.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
što je brzina od količine RAM-a? ddr1 je to? Slažem se sa svima. Vaša najbolja opcija je da spremite novac dok imate dovoljno za kupnju sustava na svoj sviđanje. nešto oko e8400 i P45 s 4850 ili 4830. ideš da igraju nikakvu ulogu?
|