kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Talán érdemes korszerűsítése?

Reply

Téma eszközök
Old Január 24 2009, 13:44
Csoport tagja

Default Talán érdemes korszerűsítése?

Hi Arra gondoltam, ha azt érdemes korszerűsítés én grafikus kártya meghosszabbítani a szerencsejáték életét én ciki ... Én pc keres valami olcsó (kb. a £ 50 - £ 60 tartomány) ... Én nem kerestem semmit poweful a tökéletes grafika, de szeretném, hogy egy jelentős tétel az újabb játékok (Call of Duty 4, Assassins Creed, stb. csak talán még régebbi játékok, mint a Neverwinter Nights 2). Én álmodom, vagy a kártya ilyen létezik ? .. Én igazából nincs mit ... Ötletlaboratórium whats Heres my specs ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB RAM
Nvidia Geforce FX 5200
Windows XP Home Edition

Any help appreciated ... Colin
Old Január 24, 2009, 16:28
Moderátor Csoport

Leggyorsabb AGP kártya az ATI 3850
A akárcsak pissing a szél de ha engem kérdezel, a teljes korszerűsítése lenne a legjobb megoldás

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Január 24, 2009, 18:22
Donor Group

Azt hiszem, ez a legjobb módja annak, hogy tedd. Upgrading AGP tényleg nem érdemes az időt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 25, 2009, 11:52
Új tag Csoport

A frissítést a kártya, és akkor jobb grafika persze annak ellenére, hogy mások is mondták. Az igazi probléma az lesz a CPU. Még akkor is, ha volt egy jobb grafikus kártya még mindig nem tudta lejátszani a játékaid felsorolt óta a CPU túl lassú. Van egy nagyon simular PC setup a tiéd, így a bizalom nekem.
Old Január 25 2009, 13:07
Csoport tagja

Persze, hogy őszinte legyek thats gondoltam ... Én csak reméltem / deluding magam, tudtam hogy az a jelenlegi rendszer a szerencsejáték egy kicsit ... Hát igen ..... I dont volna a pénzt az új rendszert, így én csak azt, hogy a szerencsejáték-én PS3.... Köszönöm a segítséget
Old Január 25, 2009, 13:18
Donor Group

2gig kosoktól egyáltalán nem szégyen, főleg nem az XP .. abban a pillanatban én vagyok futó Vista 1gig (hülye, de én csak az ..)

Miért nem frissíti a grafikát és a CPU-t? Vagy a pénz egy olyan kérdés is?
Old Január 25, 2009, 13:40
Csoport tagja

Persze én felvette a 2 koncertek magam ... ez jött csak 128MB ..... talán nem tudom, hogy ha egy kis pénzt együtt (get a job) ... nehéz megváltoztatni a cpu .. grafikus kártya egyszerű, mint én tettem volna b4 .... Minden recomendations milyen CPU / grafikus kártya lenne a jó, és nem tömegesen drága?
Old Január 25, 2009, 13:46
Új tag Csoport

Nem tudom, milyen országban mindenki, de a 2,4 GHz-es Athlon XP CPU megy a miniunm A $ 75 US. Ez még csak nem is tartalmazza a tengeri hajózás. A költség általában nem éri meg, és csak egy pár játékot. Én lennék a legjobb, hogy akár egy kis pénzt, és kap egy GOOG barebones rendszer és recylce a HDD, lemezmeghajtó, billentyűzet, egér és monitor.
Old Január 25, 2009, 13:54
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig kosoktól egyáltalán nem szégyen, főleg nem az XP .. abban a pillanatban én vagyok futó Vista 1gig (hülye, de én csak az ..)

Miért nem frissíti a grafikát és a CPU-t? Vagy a pénz egy olyan kérdés is?
Ha ez a lehetőség azt is javasolta, hogy: ez lenne szükség egy új alaplapot is, ami azt jelenti, új RAM is, ami azt jelenti, lényegében egy teljesen új rendszert.

Ez a rendszer equiv. a P4.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Január 26, 2009, 21:44
Csoport tagja

milyen sebességgel a kos? ez DDR1? Egyetértek mindenkinek. A legjobb lehetőség az, hogy mentse el a pénzt, amíg meg nem elég ahhoz, hogy vásároljon egy olyan rendszert, hogy a szeretet. valami köré e8400 és egy P45 a 4850 vagy a 4830. fogsz játszani a játékok?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Is It Really Worth Frissítés ez? HistoryGirl Általános fémáru Chat 6 Augusztus 27, 2009 11:14
Megérte? DanBex Processzorok, alaplapok és RAM 4 6. március 2008 03:11
Vajon megérte killerhuman Általános fémáru Chat 3 16. január 2008 08:41
PS3 - megéri most? Overclocker PC és konzol játékok 5 10. november 2007 11:56
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.