![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Arra gondoltam, ha azt érdemes korszerűsítés én grafikus kártya meghosszabbítani a szerencsejáték életét én ciki ... Én pc keres valami olcsó (kb. a £ 50 - £ 60 tartomány) ... Én nem kerestem semmit poweful a tökéletes grafika, de szeretném, hogy egy jelentős tétel az újabb játékok (Call of Duty 4, Assassins Creed, stb. csak talán még régebbi játékok, mint a Neverwinter Nights 2). Én álmodom, vagy a kártya ilyen létezik ? .. Én igazából nincs mit ... Ötletlaboratórium whats Heres my specs .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB RAM Nvidia Geforce FX 5200 Windows XP Home Edition Any help appreciated ... Colin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Leggyorsabb AGP kártya az ATI 3850 A akárcsak pissing a szél de ha engem kérdezel, a teljes korszerűsítése lenne a legjobb megoldás
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, ez a legjobb módja annak, hogy tedd. Upgrading AGP tényleg nem érdemes az időt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| A frissítést a kártya, és akkor jobb grafika persze annak ellenére, hogy mások is mondták. Az igazi probléma az lesz a CPU. Még akkor is, ha volt egy jobb grafikus kártya még mindig nem tudta lejátszani a játékaid felsorolt óta a CPU túl lassú. Van egy nagyon simular PC setup a tiéd, így a bizalom nekem. |
|
| |||
| |||
| Persze, hogy őszinte legyek thats gondoltam ... Én csak reméltem / deluding magam, tudtam hogy az a jelenlegi rendszer a szerencsejáték egy kicsit ... Hát igen ..... I dont volna a pénzt az új rendszert, így én csak azt, hogy a szerencsejáték-én PS3 ![]() .... Köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| 2gig kosoktól egyáltalán nem szégyen, főleg nem az XP .. abban a pillanatban én vagyok futó Vista 1gig (hülye, de én csak az ..) Miért nem frissíti a grafikát és a CPU-t? Vagy a pénz egy olyan kérdés is?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Persze én felvette a 2 koncertek magam ... ez jött csak 128MB ..... talán nem tudom, hogy ha egy kis pénzt együtt (get a job) ... nehéz megváltoztatni a cpu .. grafikus kártya egyszerű, mint én tettem volna b4 .... Minden recomendations milyen CPU / grafikus kártya lenne a jó, és nem tömegesen drága? |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, milyen országban mindenki, de a 2,4 GHz-es Athlon XP CPU megy a miniunm A $ 75 US. Ez még csak nem is tartalmazza a tengeri hajózás. A költség általában nem éri meg, és csak egy pár játékot. Én lennék a legjobb, hogy akár egy kis pénzt, és kap egy GOOG barebones rendszer és recylce a HDD, lemezmeghajtó, billentyűzet, egér és monitor. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ez a rendszer equiv. a P4.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| milyen sebességgel a kos? ez DDR1? Egyetértek mindenkinek. A legjobb lehetőség az, hogy mentse el a pénzt, amíg meg nem elég ahhoz, hogy vásároljon egy olyan rendszert, hogy a szeretet. valami köré e8400 és egy P45 a 4850 vagy a 4830. fogsz játszani a játékok? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Is It Really Worth Frissítés ez? | HistoryGirl | Általános fémáru Chat | 6 | Augusztus 27, 2009 11:14 |
| Megérte? | DanBex | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 6. március 2008 03:11 |
| Vajon megérte | killerhuman | Általános fémáru Chat | 3 | 16. január 2008 08:41 |
| PS3 - megéri most? | Overclocker | PC és konzol játékok | 5 | 10. november 2007 11:56 |
| Téma eszközök | |
| |