![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי תהיתי אם זה היה שווה לשדרג את כרטיס המסך כדי להאריך את חיי המשחק גרוע המחשב שלי ... אני מחפש משהו זול (בסביבות ה £ 50 - £ 60 טווח) ... אני לא מחפש כלום poweful לספק הגרפיקה המושלמת אך הוא מעוניין אחד שיכול לשחק הרבה יותר של משחקים (שיחה של החובה 4, רוצחים וכו 'אני מאמין. אולי אפילו רק משחקים ישנים כמו neverwinter לילות 2). האם אני חולם או האם כרטיס כזה קיים ? .. אני ממש אין לי מושג מה יש מה ... Heres מפרט שלי ..
AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB של זיכרון RAM Nvidia Geforce FX 5200 Windows XP Home Edition Any help appreciated ... קולין |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
המהירה ביותר היא כרטיס AGP של ATI 3850
את כמו pissing עומד להתרחש אך אם תשאל אותי, מלא יהיה לשדרג את האפשרות הטובה ביותר
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני חושב שזה הדרך הטובה ביותר לשים את זה. שדרוג AGP באמת הוא לא שווה את הזמן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
אתה יכול לשדרג את כרטיס האשראי שלך, ואתה תהיה יותר טוב גרפיקה כמובן למרות מה אחרים אמרו. הבעיה האמיתית שלך היא תהיה CPU שלך. גם אם היה לך טוב יותר כרטיס המסך אתה עדיין לא יכול לשחק את המשחקים שלך אתה רשום מאז CPU הוא איטי מדי. יש לי מאוד את תוכנית ההתקנה כדי simular המחשב שלך, כך שאתה יכול לסמוך עלי על זה.
|
|
|
|||
|
|||
|
כן להיות כנים thats מה חשבתי ... אני רק מקווה / deluding עצמי אני יכול להסתדר על המערכת הנוכחית של המשחק קצת יותר טוב ... אה ..... אני צריך את הכסף dont חדשה המערכת אז אני פשוט יהיה חייב לעבור את המשחק ב PS3
![]() .... תודה על העזרה
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2gig rams לא בושה בכלל, במיוחד לא עבור XP .. ברגע זה אני פועל על Vista 1gig (טיפשי, אבל אני מקבל רק על ידי ..)
למה לא לשדרג את הגרפיקה של CPU? או שהוא עדיין בעיה של כסף?
|
|
|||
|
|||
|
כן הוספתי את 2 gigs עצמי ... זה בא עם 128MB בלבד ..... אני עלול לעשות את זה אם אני יכול להשיג קצת כסף יחד (למצוא עבודה) ... האם זה קשה לשנות את כרטיס המסך CPU .. קל כפי שעשיתם זה B4 .... על מה כל recomendations CPU / כרטיס המסך יהיה טוב ולא יקר massively?
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא בטוח איזו ארץ שכולם אבל ב 2.4Ghz Athlon XP CPU מגיע ל miniunm של 75 $ ארה"ב. זה אפילו לא כולל משלוח. המחיר בדרך כלל הוא לא היה שווה את זה ואת רק לפתוח עוד כמה משחקים. אני מעוניינת להיות הטובה ביותר לשמור על קצת כסף ולקבל GOOG barebones מערכת recylce שלך HDD, כונן הדיסקים, מקלדת, עכבר וניטור.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
מערכת זו היא equiv. על P4.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
מה המהירות הוא רם? זה ddr1? אני מסכים עם כולם. את האפשרות הטובה ביותר היא לשמור את הכסף שלך עד שיהיו לך מספיק כדי לקנות את המערכת כדי טעם. משהו סביב e8400 ו P45 עם 4850 או 4830. אתה הולך לשחק בכל המשחקים?
|