![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I was wondering, jei ji buvo verta atnaujinti mano vaizdo plokštė prailginti žaidimo laikas prastas mano PC ... I'm looking for something pigūs (apie £ 50 - £ 60 range) ... I'm not looking for nieko poweful teikti geriausią grafiką, tačiau norėtų, kad gali vaidinti vieną iš naujesnių žaidimų aikštelė (Call of Duty 4, Assassins Creed ir pan. O gal tiesiog net ir senesnius žaidimus, kaip Neverwinter Nights 2). Am I Dreaming, ar kortelė kaip šis naujas ? .. I really have got No idea what ką ... Heres My Specifikacijos .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Any help appreciated ... Colin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Greičiausias AGP korta ATI 3.850 Jo kinda kaip pissing vėjo, nors jei jūs klausiate manęs, visiškai atnaujinti būtų geriausias pasirinkimas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad geriausias būdas padėti jį. Atnaujinimas AGP tikrai nėra verta laiko.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Galite atnaujinti savo kortelę, ir jums būtų geriau grafikos žinoma, nepaisant ką kiti sako. Jūsų nekilnojamąjį problema bus jūsų CPU. Net jei jums geriau video jūs vis dar negalėjo žaisti žaidimus išvardytos nuo jūsų CPU per lėtas. Aš labai simular PC setup į jūsų tiek galite pasitikėti man šiuo klausimu. |
|
| |||
| |||
| Taip turi būti sąžiningas Thats what aš maniau ... Aš tik tikiuosi / klaidinimas aš galėčiau gauti pagal mano dabartinę sistemą lošimų už šiek tiek daugiau ... Oh well ..... I dont turėti pinigus už naujų sistemą, kad aš tiesiog turi praeiti Gaming mano PS3 ![]() .... Thanks for the help |
|
| |||
| |||
| 2gig avinai ne gėdingas ne visi, ypač ne XP .. metu Bėgu Vista 1gig (kvailas, bet man .. ką tik pakeitė) Kodėl ne atnaujinti grafika ir CPU? Ar yra pinigų klausimas dar?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Yeah I pridėtinės 2 koncertai save ... jis atėjo tik 128 ..... galiu padaryti, jei aš galiu gauti šiek tiek pinigų, kartu (gauti darbo) ... Ar sunku pakeisti cpu .. graphics card taip paprasta, kaip I've done it b4 .... Bet rekomendacijų dėl ką cpu / vaizdo plokštės, būtų geras ir ne smarkiai brangu? |
|
| |||
| |||
| Nežinau kokios šalies visi yra, bet 2.4GHz Athlon XP CPU eina už $ 75 miniunm JAV. Tai net nėra įtraukti laivybą. Išlaidos paprastai nėra verta ir tai tik atverti keli žaidimai. Man geriausia sutaupyti šiek tiek pinigų ir gauti goog Barebone sistemos ir recylce jūsų HDD diską, klaviatūra, pelė ir monitorius. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ši sistema yra equiv. su P4.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Koks greitis yra RAM? Ar DDR1? sutinku su visais. Jūsų geriausias variantas yra taupyti pinigus, kol pakankamai nusipirkti sistema pagal savo skonį. kažkas apie E8400 ir P45 formos su 4.850 arba 4.830. jūs ketinate žaisti visus žaidimus? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar ji tikrai verta atnaujinimas tai? | HistoryGirl | General Hardware Chat | 6 | Rugpjūtis 27, 2009 11:14 |
| Verta? | DanBex | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 kovas 2008 03:11 |
| Ar verta | killerhuman | General Hardware Chat | 3 | 16 sausis 2008 08:41 |
| PS3 - verta dabar? | Overclocker | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Lapkritis 10, 2007 11:56 |
| Temos įrankiai | |
| |