mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Vai ir vērts uzlabot?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 24, 2009, 13:44
Loceklis

Default Vai ir vērts uzlabot?

Hi man bija jautājums, ja tas ir vērts uzlabot manu grafikas karti, lai pagarinātu spēļu dzīve mana apaļīgs pc ... Es meklēju kaut ko lētu (apmēram £ 50 - £ 60 range) ... es neesmu meklēju kaut poweful nodrošināt perfektu grafiku, bet vēlētos tādu, kas var būt daudz jaunāku spēles (Call of Duty 4, Assassins ticība utt. varbūt tikai vēl vecāku spēles, piemēram, neverwinter naktis 2). Am I dreaming, vai arī karte kā tas pastāv ? .. Es tiešām saņēmu ne jausmas, whats ko ... Heres my specs ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB of RAM
NVIDIA GeForce FX 5200
Windows XP Home Edition

Any help appreciated ... Colin
Old Janvāris 24, 2009, 16:28
Moderator Group

Ātrākā AGP karte ir ATI's 3.850
Tā kinda kā pissing in vēja kaut gan, ja tu man jautā, pilna jauninājums būtu Jūsu labākā izvēle

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Janvāris 24, 2009, 18:22
Donors Group

Es domāju, ka labākais veids, kā īstenot to. Upgrading AGP tiešām nav vērts laiku.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 25, 2009, 11:52
New Member Group

Jūs varat uzlabot savu karti un jums būtu labāk grafikas, protams, neskatoties uz to, ko citi ir teikuši. Jūsu reālo problēmu būs jūsu CPU. Pat ja jums būtu labāk grafikas karti vēl nevarēja spēlēt spēles jums uzskaitītās kopš Jūsu CPU ir pārāk lēns. Man ir ļoti simular PC setup, lai jums, lai jūs varētu uzticēties man par šo.
Old Janvāris 25, 2009, 13:07
Loceklis

Yeah ja godīgi tas ir to ko es domāju ... Es tikai ceru / maldinām sevi es varētu saņemt ko par manu pašreizējo sistēmu, spēļu, lai mazliet ilgāk ... Ak, labi ..... I dont nav naudas jaunu sistēmu, lai es ņemšu tikai, lai saņemtu azartspēļu manā PS3.... Paldies par palīdzību
Old Janvāris 25, 2009, 13:18
Donors Group

2gig aunu nav kauna vispār, īpaši ar XP .. Pašlaik es skrienu Vista 1gig (stulbs, bet man ar .. tikai)

Kāpēc ne uzlabot grafikas un CPU? Vai ir nauda jautājums joprojām paliek?

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Janvāris 25, 2009, 13:40
Loceklis

yeah i pievienoti 2 koncerti sevi ... tas bija tikai 128mb ..... es varētu darīt, ja es varu saņemt naudu kopā (iegūt darbu) ... Vai ir grūti mainīt cpu .. grafikas karte ir vienkārši kā es to esmu darījusi to b4 .... Jebkāda informācija par Rekomendācijas kādi cpu / grafikas karte būtu labi, bet ne masveidā dārga?
Old Janvāris 25, 2009, 13:46
New Member Group

Es neesmu pārliecināts, kādi valsts visiem ir, bet 2.4Ghz Athlon xp cpu iet uz miniunm par 75 $ ASV. Tas nav pat iekļaut kuģniecību. Izmaksas parasti nav vērts, un tikai atvērt vēl pāris spēles. Es gribētu būt labāk sakrāt naudu un saņemt goog BAREBONES sistēmu un recylce savu HDD, diskdzinis, klaviatūru, peli un monitoru.
Old Janvāris 25, 2009, 13:54
Donors Group

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig aunu nav kauna vispār, īpaši ar XP .. Pašlaik es skrienu Vista 1gig (stulbs, bet man ar .. tikai)

Kāpēc ne uzlabot grafikas un CPU? Vai ir nauda jautājums joprojām paliek?
Ja tas bija iespēja man būtu ierosināja, ka tā: tā būtu vajadzīga jauna mātesplate, kā arī, kas nozīmē jaunas RAM arī, kas nozīmē būtībā pilnīgi jauna sistēma.

Šī sistēma nav ekvivalenta. uz P4.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Janvāris 26, 2009, 21:44
Loceklis

to ātrums ir auns? tas ddr1? Es piekrītu visiem. Jūsu labākā iespēja ir taupīt naudu, kamēr jums ir pietiekami daudz nopirkt sistēmu jūsu patikas. kaut kas ap E8400 un P45 ar 4.850 un 4.830. jūs gatavojaties spēlēt jebkurā spēles?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.