rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Czy warto modernizacji?

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 stycznia 2009, 13:44
Członek grupy

Default Czy warto modernizacji?

Hi I zastanawiałem się, jeśli to warto było unowocześnienie mojej karty graficznej do przedłużenia życia gra mojego forsą szt. ... Szukam czegoś taniego (około £ 50 - £ 60 zasięgu) ... I'm not szukasz niczego poweful aby zapewnić doskonałą grafiką, ale chcieliby, które można odtwarzać wiele nowszych gier (Call of Duty 4, Assassins Creed etc. Może tylko jeszcze starsze gry jak Neverwinter Nights 2). Am I dreaming czy karta tak istnieje ? .. Mam naprawdę nie ma co ... Idea whats Heres my specyfikacji ..

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB RAM
NVidia GeForce FX 5200
Windows XP Home Edition

Any help appreciated ... Colin
Old 24 stycznia 2009, 16:28
Moderator grupy

Najszybsza AGP karty ATI 3850
Jego kinda like Pissing w wiatr choć jeśli pytają mnie, pełny upgrade byłby najlepszą opcją

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 24 stycznia 2009, 18:22
Grupa dawcy

Myślę, że to najlepszy sposób je. Aktualizacja AGP naprawdę nie jest warte czasu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 25 stycznia 2009, 11:52
Nowe państwa grupy

Możesz rozbudować swoją kartę i chcesz mieć lepszą grafikę oczywiście pomimo tego, co inni powiedzieli. Twój prawdziwy problem będzie twój procesor. Nawet jeśli miał lepsze karty graficznej nadal nie mógł grać w gry jest wymienione od Twojego procesora jest zbyt powolne. Mam bardzo simular konfiguracji komputera do Ciebie więc możesz mi zaufać w tej sprawie.
Old 25 styczeń 2009, 13:07
Członek grupy

Tak, aby być uczciwym thats co myślałem ... byłem tylko nadzieję / oszukuje sam mógłbym dostać przez mój obecny system gier na trochę dłużej ... Oh well ..... I dont mieć pieniądze na nowe I tak po prostu do uzyskania przez gra na mojej PS3.... Thanks for the help
Old 25 stycznia 2009, 13:18
Grupa dawcy

2gig baranów nie karygodne na wszystkich, a zwłaszcza nie XP .. w tej chwili mi Vista na 1gig (głupi, ale dostaję tylko przez ..)

Dlaczego nie aktualizacji graficznej i procesora? Albo jest jeszcze kwestia pieniędzy?

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 25 stycznia 2009, 13:40
Członek grupy

yeah i dodać 2 koncerty siebie ... to było tylko 128mb ..... mógłbym zrobić jeśli mogę dostać jakieś pieniądze razem (dostać pracę) ... Czy trudno jest zmienić procesora karty graficznej .. jest łatwy w I've done it b4 .... Każdy recomendations na temat procesora / karty graficznej będzie dobre i nie drogie masowo?
Old 25 stycznia 2009, 13:46
Nowe państwa grupy

Nie wiem, co każdy ma w kraju, ale Athlon XP 2.4GHz cpu idzie na miniunm z 75 dolarów USA. To nawet nie obejmują kosztów wysyłki. Koszt zazwyczaj nie jest to warte i tylko otworzyć kilka gier. I'd be najlepiej zapisać się trochę pieniędzy i dostać goog chudzielec systemu i recylce swój HDD, stacji dysków, klawiatury, myszy i monitora.
Old 25 stycznia 2009, 13:54
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig baranów nie karygodne na wszystkich, a zwłaszcza nie XP .. w tej chwili mi Vista na 1gig (głupi, ale dostaję tylko przez ..)

Dlaczego nie aktualizacji graficznej i procesora? Albo jest jeszcze kwestia pieniędzy?
Jeżeli okaże się, że była możliwość bym to zaproponował: to wymagałoby nowej płyty głównej, jak również, co oznacza również nowe pamięci RAM, co oznacza w istocie zupełnie nowego systemu.

System ten jest ekwiw. do P4.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 26 stycznia 2009, 21:44
Członek grupy

co jest prędkość barana? jest ddr1? Zgadzam się ze wszystkimi. Twoja najlepszym rozwiązaniem jest, aby zapisać swoje pieniądze, dopóki nie wystarczy kupić system do własnych potrzeb. coś około e8400 i P45 z 4850 lub 4830. się Pan zagrać w dowolne gry?
Reply

Register

Zakładki