![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Mă întrebam dacă aceasta a fost în valoare de upgrade-mi placă grafică de jocuri, să se prelungească viaţa mea crummy bucăţi ... Caut ceva ieftin (în jur de £ 50 - £ 60 gama) ... nu ma cauta nimic poweful de a furniza perfect grafica, dar ar dori o că poate juca o multime de mai noi jocuri (Call of Duty 4, Asasini credinţă etc. Poate chiar mai vechi jocuri doar ca Neverwinter Nights 2). Am visat sau nu o carte ca aceasta există ? .. Nu am luat nici o idee cu adevarat ce este ceea ce ... Heres specs mea .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB de RAM NVIDIA GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Orice ajutor apreciat Colin ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cel mai rapid AGP ATI carte este de 3850 Are cam place pissing în vânt, deşi, dacă ma intrebi pe mine, o actualizare ar fi cea mai bună opţiune
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că este cea mai bună modalitate de a pus-o. Actualizarea AGP-adevăr nu este în valoare de timp.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Puteţi face upgrade de carte şi ar trebui să fi mai bine grafică de curs În ciuda a ceea ce alţii au spus. Parerea problema reală se întâmplă să-ţi fie de procesor. Chiar dacă au avut o mai bună placă grafică ce încă nu a putut juca jocurile enumerate de la tine, procesorul este prea lent. Am o foarte simular PC-ul de instalare pentru a ta, astfel încât să puteţi avea încredere în mine. |
|
| |||
| |||
| Da, să fiu sincer thats ce am crezut ... am fost doar în speranţa / deluding însumi am putut obţine de pe actualul sistem pentru jocuri, pentru un pic mai bine ... Oh ..... I dont au bani pentru o nouă sistem de aşa că vom avea doar pentru a obţine de jocuri pe PS3 ![]() .... Multumesc pentru ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2gig berbecii nu rusinos de la toate, mai ales, nu pentru XP .. în momentul de faţă sunt rulează Vista pe 1gig (prost, dar am de doar ..) De ce nu upgrade de grafica si procesorul? Sau este o problemă încă de bani?
|
| |||
| |||
| Da, am adăugat de 2 gigs mine ... el a venit cu doar 128 MB ..... S-ar putea face asta dacă pot să iau nişte bani împreună (obţine un loc de muncă) ... Este greu de a schimba cpu .. placă grafică este foarte usor ca l-am facut-o b4 .... Orice recomendations pe ce procesor / placă grafică ar fi bun si nu masiv scump? |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur ce ţară este în toată lumea, dar o 2.4Ghz CPU Athlon XP merge pentru o miniunm de 75 dolari SUA. Asta chiar nu include transportul maritim. Costul este de obicei, nu merită şi ar deschide doar câteva mai multe jocuri. Aş fi cel mai bine pentru a salva niste bani şi de a lua un sistem GOOG uscăţivă şi recylce dvs. hard-disk, unitate de disc, tastatură, mouse şi monitor. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Acest sistem este echivalent. la un P4.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Care este viteza de berbec? este ddr1? Sunt de acord cu toată lumea. Parerea cea mai bună opţiune este de a economisi banii până când nu au suficient pentru a cumpăra un sistem pentru a-ţi placă. ceva in jurul unui e8400 si un P45 cu un 4850 sau 4830. ai de gând să joace orice jocuri? |