![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem přemýšlela, ak by bolo dobré upgradu mojej grafickej karty sa predĺžila herné život môj mizerný ks ... Hľadám niečo lacno (okolo £ 50 - £ 60 rozsah) ... Nejsem hľadáte nič poweful poskytovať perfektnú grafiku, ale ten, ktorý by chcel hrať veľa novšie hry (Call of Duty 4, Assassins Creed atď. Možno práve aj staršie hry ako je Neverwinter Nights 2). Mám sen, alebo si kartu takhle existovať ? .. som naozaj netuším, čo máš, čo ... Heres moje brejle .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00gigabajt RAM NVidia GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Pomoc ocenia ... Colin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najrýchlejšie AGP kartu ATI 3850 Jej druh, ako chcaní vo vetre i keď, ak sa spýtate mňa, plný upgrade bude vaša najlepšia voľba
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že je to najlepší spôsob, ako ju. Aktualizácia AGP naozaj nestojí za to čas.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Môžete vykonať upgrade vašej karty a budete mať lepšiu grafiku Samozrejme i cez to, čo už bolo povedané. Váš skutočný problém bude váš procesor. Aj keby si mal lepšie grafické karty máte stále nemohol hrať hru uvedené, pretože váš procesor príliš pomalý. Mám veľmi simular PC nastaviť tak, aby Vy môžete mi veriť na to. |
|
| |||
| |||
| Jo to je byť úprimný, čo som si myslel ... Len som dúfal, že / klamaniu seba by som mohol dostať do mojej súčasnej herný systém pre trochu dlhšie ... Ale rovnako ..... I dont mať peniaze na novú systému, tak som si len dostať do hraní na mojej PS3 ![]() .... Děkuji za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2giga skopci vôbec nie je hanebné, najmä nie pre XP .. v čase, keď som beží na Vista 1GIG (blbej, ale já si tým prostě ..) Prečo nie upgrade grafiky a procesora? Alebo je problém ešte peniaze?
|
| |||
| |||
| jo i pridané 2 koncerty sám ... Stalo sa len 128megabajt ..... by som mohol urobiť, keď môžete získať nejaké peniaze dohromady (získať prácu) ... Je to ťažké zmeniť .. cpu grafické karty je veľmi jednoduché, ako som to dokázal b4 .... Každá recomendations o tom, čo cpu / grafickej karty by bolo dobré, a nie masívne drahé? |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, čo je v krajine, všetci ale 2.4GHz procesor Athlon XP ide o miniunm o 75 dolárov USA. To nie je ani zahŕňať dopravu. Náklady zvyčajne nestojí za to, že by len otvoriť niekoľko hier. Já bych byť najlepšie šetriť peniaze a získať goog barebones systému a recylce váš HDD, diskové jednotky, klávesnice, myš a monitor. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Tento systém je ekviv. na P4.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| čo rýchlosti je ram? je DDR1? Súhlasím so všema. Vaša najlepšia voľba pre uloženie peňazí, kým nebudete mať dosť na zakúpenie systému podľa chuti. niečo okolo e8400 a P45 za 4850 alebo 4830. budete hrať hry? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je to naozaj stojí za to upgrade? | HistoryGirl | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 27. augusta 2009 11:14 |
| Stojí za to? | DanBex | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 6. marca 2008 03:11 |
| Stojí to za to | killerhuman | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. január 2008 08:41 |
| PS3 - stojí za to teraz? | Overclocker | PC a herné konzoly | 5 | 10. novembra 2007 11:56 |
| Thread Tools | |
| |