![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи био сам задивљен, ако то је био вредан моје надоградњу графичке картице у продуззе гаминг живот бедан мој пц ... Тражим нешто јефтино (око £ 50 - £ 60 опсега) ... ја сам не тражите ништа поуефул пружити савршену графику али би као један који може играти на пуно новије игре (позив Дуты 4, Ассассинс веровање итд. можда чак и само старије игре попут неверуинтер ноћи 2). Јесам ли сањао или не картице попут овог постоје ? .. стварно сам добио ниједан идеја шта оно ... Хересу моје наочаре .. АМД Атхлон (КСП) 2600 + 2.00ГБ РАМ-а НВИДИА ГеФорце ФКС 5200 Уиндоус КСП Хоме Едитион Било каква помоћ добродошла ... Цолин |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најбрже картице АГП АТИ'с 3850 Његова кинд попут писсинг на вјетру иако ако мене питате, потпуну надоградњу ће вам бити најбоља опција
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је то најбољи начин да се стави. Надоградња АГП стварно није вриједно времена.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Можете ажурирати Вашу картицу и да ли ће имати бољу графику, наравно, без обзира што други рекли. Ваш стварни проблем је идући да буде твој ЦПУ. Чак и ако сте имали боље графичке картице још увек нису могли играти игре коју од наведених ваш ЦПУ је преспоро. Имам врло симулар сетуп на ваш рачунар, па тако можете труст ме на овом. |
|
| |||
| |||
| Да будем искрен да тај што сам мислио ... само сам се надао / делудинг ја сам могао проћи на мој тренутни систем за играње за мало дуже ... Ох добро ..... ја донт имати новаца за нове систем, тако да ћу само да се по гаминг на мој пс3 ![]() .... Хвала за помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2гиг овнови уопште није срамотно, поготово не за КСП .. тренутно сам трчање Видик на 1гиг (глупо али ја се од свега ..) Зашто не надоградити графику и ЦПУ? Или је новац проблем и даље?
|
| |||
| |||
| ыеах и додао 2 наступе себи ... то дође само са 128МБ ..... ја могу да урадим да ли могу добити нешто новца заједно (добијете посао) ... Да ли је то тешко променити ЦПУ .. графичком картицом је лако као што сам си учинио Б4 .... Свака ПРЕПОРУКЕ о чему ЦПУ / графичка картица би било добро, а не масивне скупо? |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран шта је свима у земљи него 2.4Гхз ЦПУ Атхлон ксп иде за миниунм од 75 $ УС. То ни не укључују схиппинг. Трошак обично се не исплати и који би само отворити још неколико утакмица. Хтео се најбоље уштеди нешто новца и добити ГООГ баребонес систем и рецылце ваш ХДД, диск јединицу, тастатура, миш и монитор. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Овај систем је екуив. на П4.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| што је брзина од количине РАМ-а? ддр1 је то? Слажем се са свима. Ваша најбоља опција је да сачувајте новац док имате довољно за куповину система на свој свиђање. нешто око е8400 и П45 са 4850 или 4830. идеш да играју никакву улогу? |