az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Buna değer yükseltmek mi?

Reply

Konu Araçları
Old 24 Ocak 2009, 13:44
Üye Grubu

Default Buna değer yükseltmek mi?

Eğer benim crummy bilgisayar oyun ömrü uzatır için grafik kartı yükseltme değer Merhaba ben merak ediyorum ... Bir şey ucuz için 50 sterlin (yaklaşık - £ 60 aralık) ... Ben arıyor değilim arıyorum her şey mükemmel grafikler için güçlü ama bir o görevi 4, Assassins Creed vb. bir (telefon belki sadece bile Neverwinter gece 2 gibi oyunlar) eski yeni oyunların çok çalabilir istiyorum. Rüya muyum veya bu gibi bir kart bu var ? .. Gerçekten hiç bir fikrim var ne ... Heres benim özellikleri .. Whats

AMD Athlon (XP) 2600 +
2.00GB RAM
NVIDIA GeForce FX 5200
Windows XP Home Edition

Herhangi bir yardım takdir ... Colin
Old 24 Ocak 2009, 16:28
Moderatör Grubu

En hızlı AGP kartı ATI'nin 3850 olduğunu
The wind pissing gibi çok ama eğer tam yükseltme en iyi seçenek olacaktır bana sor

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 24 Ocak 2009, 18:22
Bağış Grubu

Bunu söylemek için en iyi yol olduğunu düşünüyoruz. AGP zaman değer Gerçekten bir güncelleme.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 25 Ocak 2009, 11:52
Yeni Üye Grubu

Bu kart yükseltebilirsiniz ve diğerleri ne söylediler rağmen tabii ki daha iyi grafik olurdu. Gerçek sorun CPU olacak. Bile daha iyi bir grafik hala beri CPU çok yavaş Listelediğiniz oyun kartı oyun couldn't vardı. Ben senin için çok simular PC kurulumu bu nedenle bu konuda bana güvenebilirsiniz var.
Old 25 Ocak 2009, 13:07
Üye Grubu

Evet olmak dürüst şu ne düşündüm ... Sadece umuyordum / I tarafından oyun için mevcut sistemi biraz daha uzun alabilir ... Oh well ..... I dont için param var benim deluding yeni bir sistem sadece oyun tarafından PS3 başlamak gerekirYardım için teşekkürler ....
Old 25 Ocak 2009, 13:18
Bağış Grubu

2gig koç at all, XP .. için utanç özellikle değil Ben 1gig üzerinde Vista kullanıyorum şu anda (aptal ama tarafından .. sadece almak)

Neden, grafik ve işlemci yükseltme? Veya karşılığı bir sorun hala?
Old 25 Ocak 2009, 13:40
Üye Grubu

evet i 2 Gb'lik kendimi ... sadece 128MB ..... Ben, eğer birlikte () bir iş ... mu zor CPU .. grafik kartını değiştirmek için para alabilirsiniz yapacağım geldi eklendi kolay gibi yaptık bu b4 .... üzerinde herhangi bir recomendations hangi işlemci / grafik kartı ve ağır pahalı değil ki?
Old 25 Ocak 2009, 13:46
Yeni Üye Grubu

Ne ülke ama herkes bir 2.4GHz Athlon XP işlemci 75 $ a miniunm ABD için de geçerli olduğundan emin değilim. İşte bu bile include shipping. Maliyeti ve önemli değildir, genellikle sadece birkaç oyun kadar açık olacak. Ben en iyi olmak biraz para tasarruf için ediyorum ve GOOG barebone sisteminin nasıl ve recylce HDD, disk sürücü, klavye, fare ve monitör.
Old 25 Ocak 2009, 13:54
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
2gig koç at all, XP .. için utanç özellikle değil Ben 1gig üzerinde Vista kullanıyorum şu anda (aptal ama tarafından .. sadece almak)

Neden, grafik ve işlemci yükseltme? Veya karşılığı bir sorun hala?
Eğer ben onu tavsiye ettiler de bir seçenek oldu: o da, bu da esas yepyeni bir sistem demek yeni RAM demektir yeni bir anakart gerekir.

Bu sistem, eşdeğeri olduğunu. bir P4 için.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 26 Ocak 2009, 21:44
Üye Grubu

ne hızı RAM nedir? bu ddr1 nedir? Herkesin aynı fikirde. En iyi seçenek kadar yeterince ilgi bir sistem satın almak var tasarruf etmektir. bir e8400 ve bir P45 etrafında bir bir 4850 veya 4830. Herhangi bir oyun oynamak için gidiyoruz?
Reply

Register

Bookmarks