![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer benim crummy bilgisayar oyun ömrü uzatır için grafik kartı yükseltme değer Merhaba ben merak ediyorum ... Bir şey ucuz için 50 sterlin (yaklaşık - £ 60 aralık) ... Ben arıyor değilim arıyorum her şey mükemmel grafikler için güçlü ama bir o görevi 4, Assassins Creed vb. bir (telefon belki sadece bile Neverwinter gece 2 gibi oyunlar) eski yeni oyunların çok çalabilir istiyorum. Rüya muyum veya bu gibi bir kart bu var ? .. Gerçekten hiç bir fikrim var ne ... Heres benim özellikleri .. Whats AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Herhangi bir yardım takdir ... Colin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En hızlı AGP kartı ATI'nin 3850 olduğunu The wind pissing gibi çok ama eğer tam yükseltme en iyi seçenek olacaktır bana sor
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu söylemek için en iyi yol olduğunu düşünüyoruz. AGP zaman değer Gerçekten bir güncelleme.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu kart yükseltebilirsiniz ve diğerleri ne söylediler rağmen tabii ki daha iyi grafik olurdu. Gerçek sorun CPU olacak. Bile daha iyi bir grafik hala beri CPU çok yavaş Listelediğiniz oyun kartı oyun couldn't vardı. Ben senin için çok simular PC kurulumu bu nedenle bu konuda bana güvenebilirsiniz var. |
|
| |||
| |||
| Evet olmak dürüst şu ne düşündüm ... Sadece umuyordum / I tarafından oyun için mevcut sistemi biraz daha uzun alabilir ... Oh well ..... I dont için param var benim deluding yeni bir sistem sadece oyun tarafından PS3 başlamak gerekir ![]() Yardım için teşekkürler .... |
|
| |||
| |||
| 2gig koç at all, XP .. için utanç özellikle değil Ben 1gig üzerinde Vista kullanıyorum şu anda (aptal ama tarafından .. sadece almak) Neden, grafik ve işlemci yükseltme? Veya karşılığı bir sorun hala?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| evet i 2 Gb'lik kendimi ... sadece 128MB ..... Ben, eğer birlikte () bir iş ... mu zor CPU .. grafik kartını değiştirmek için para alabilirsiniz yapacağım geldi eklendi kolay gibi yaptık bu b4 .... üzerinde herhangi bir recomendations hangi işlemci / grafik kartı ve ağır pahalı değil ki? |
|
| |||
| |||
| Ne ülke ama herkes bir 2.4GHz Athlon XP işlemci 75 $ a miniunm ABD için de geçerli olduğundan emin değilim. İşte bu bile include shipping. Maliyeti ve önemli değildir, genellikle sadece birkaç oyun kadar açık olacak. Ben en iyi olmak biraz para tasarruf için ediyorum ve GOOG barebone sisteminin nasıl ve recylce HDD, disk sürücü, klavye, fare ve monitör. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu sistem, eşdeğeri olduğunu. bir P4 için.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| ne hızı RAM nedir? bu ddr1 nedir? Herkesin aynı fikirde. En iyi seçenek kadar yeterince ilgi bir sistem satın almak var tasarruf etmektir. bir e8400 ve bir P45 etrafında bir bir 4850 veya 4830. Herhangi bir oyun oynamak için gidiyoruz? |
![]() |
|
| Bookmarks |