![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я був цікаво, якщо воно було того варте Оновлення моїх графічних карт на ігровому продовжити життя моєї вошива PC ... Я шукаю щось дешеве (близько £ 50 - £ 60 діапазоні) ... Я не шукаю Потужний нічого, щоб забезпечити досконалою графікою, але хотіли б, хто може зіграти безліч новітніх ігор (Call Of Duty 4, Assassins Creed тощо. Може бути, просто навіть дорослі ігри, як Neverwinter Nights 2). Я мріяв або ж карти, як це існує ? .. Я дійсно отримав не знаю що ... Whats Heres My Specs .. AMD Athlon (XP) 2600 + 2.00GB ОЗУ NVIDIA GeForce FX 5200 Windows XP Home Edition Будь-яка допомога оцінив ... Колін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якнайшвидший AGP карти від ATI 3850 Його ніби як пісяючий на вітрі, хоча якщо ви запитаєте мене, повне оновлення буде вашим кращим варіантом
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що найкращий спосіб вираження. Оновлення AGP дійсно не варто.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви можете оновити карту, і ви б кращою графікою, звичайно, не дивлячись на те що говорять інші. Ваша реальна проблема буде ваш процесор. Навіть якщо у вас була кращою графічної карти, як і раніше не може грати в такі ігри ви перерахували з вашого процесора є занадто повільним. У мене дуже Двійники настройка ПК вашим так що ви можете довіряти мені про це. |
|
| |||
| |||
| Так, чесно кажучи Thats, що я думаю ... Я просто сподіваюся / тішити себе я можу обійтися на моїй нинішньою системою для ігор довше ... Ну ..... I Dont є гроші на нові Система так що я просто повинні отримати від ігор на моїй PS3 ![]() .... Дякуємо за допомогу |
|
| |||
| |||
| 2gig баранів не соромно взагалі, особливо не для XP .. на даний момент я біжу Vista на 1gig (нерозумно, але я отримую від просто ..) Чому не оновили графіку і процесора? Або гроші питання до цих пір?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Та я додав 2 Концерти себе ... Він прийшов тільки з 128 Мб ..... я можу зробити, якщо я можу отримати гроші разом (влаштуватися) ... Невже так важко змінити процесор графічної карти .. це просто, як я робив це B4 .... Будь-які поради про те, що процесора і графічної карти буде добре і не масово дорого? |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що кожна країна, але в 2,4 ГГц процесорів Athlon XP виходить за miniunm в розмірі $ 75 США. , Яка навіть не входить у ціну. Вартість звичайно не варто, і буде відкрита тільки до декількох ігор. Я б краще накопичити грошей і отримати GOOG Баребоне системи і recylce ваш жорсткий диск, дисковод, клавіатура, миша і монітор. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ця система екв. для P4.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| з якою швидкістю це баран? це ddr1? Я згоден з усіма. Найкращим варіантом є, щоб зберегти гроші, поки у вас вистачить на купівлю системи за своїм смаком. щось близько E8400 і P45 з 4850 або 4830. ви збираєтеся грати в будь-які ігри? |