![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз започвам да получите в игри на компютъра. В момента за съжаление има боклука 9600GS, които дойдоха с персонален компютър, когато го купи. Тази карта е ОК защото, когато си купих това, тогава аз само играе WoW на компютъра и всички други игри за Xbox 360 Сега вече сте започнали да се ползват с висока графична играе игри на компютъра съм желаят да осъвременят моята графична карта на нещо като GeForce GTX285 които Бих се надявам да играя почти всички съвременни игри и последно доста време. Терес само аз имам няколко въпроса за картата, какви проблеми може да има и др Така на първо място -- В момента имам AMD 9150e quadcore на 1,8 GHz (7.2Ghz) 4 GB RAM на (Не съм на компютъра, така че не може да даде пълна информация) Сега съм вече установи, че ми дънната платка и че е съвместима с новата карта, но се чудех дали може да има други проблеми. мой приятел ми каза, че новата карта може да предизвика ограничаващ фактор в моята система. макар че съм сигурен това би искал да попитам какво мислите момчета? Дали един GeForce GTX285 причинят ограничаващ фактор в моята система? Аз не мисля, че ще ми е приятел, но изглежда, за да мисля така, че искате да получите някаква помощ по въпроса! Също така съм виждал, че някои от картите са 512MB друго 1 GB и 2 GB памет, ... Кое би ви казвам е най-добрия, за да получи парите? Друго нещо е в компютъра е доста малък случай аз се чудех дали това може да не охлаждане проблеми becaue ли сте имали в миналото, където аз трябваше да получи нови случая, тъй като на това с моята по-стари компютри. Благодаря ви и се грижи - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 4890 е по-добра сделка. Този процесор не трябва да доведе до проблеми, но за разликата между 85 и 4890 вероятно бихте могли да купите Phenom X3 720, ако сте били засегнати. Охладителна проблеми са доста редки като цяло, то може да предизвика проблем. Ако вашата не е резолюция 1920x1080 или по-високи въпреки това, няма причина да се купи такава силна карта. В такъв случай, вие не трябва да имате някакви проблеми с охлаждането нещо като 4770 или 4850.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всички USB устройства без независими захранване увисва ми система или прави системата тичам много бавно | lightfoot | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Март 2009 05:48 |
| NVidia GeForce GTX280 и GTX285? | cheesepuff | Графика на карти & Монитори | 10 | 2-ро Mar 2009 13:44 |
| Чудите За CPU заприщване CPU Upgrade - Dell XPS Ген 5 Съвместима процесори | bobbyh | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 Feb 2009 06:26 |
| Ще RAM ограничаващ фактор на GPU? | Seimoru | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9 февруари 2008 07:28 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |