menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

By Geforce GTX285 způsobit překážkou v mém systému?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2009, 11:44
Nový člen skupiny

Nazdar
Am začínají se dostat do hraní na PC.
V tuto chvíli bohužel mají i odpadky 9600GS, která přišla s PC, kdy jej koupil.
Tato karta byla v pořádku, když jsem jej koupil, pak i zpět jen hrál WoW na PC a všechny další hry na Xbox 360
Teď jsem se začala těšit hrát vysoké grafické hry na PC jsem chtěl upgradovat své grafické karty, aby něco podobného Geforce GTX285 které bych doufat, bude hrát téměř všechny moderní hry a trvat poměrně dlouho.
Theres jen pár otázek jsem se o kartu, co bych mohl mít problémy atd.
Takže za prvé --
V tuto chvíli mám AMD 9150e quadcore na 1,8 GHz (7.2Ghz)
4 GB RAM
(Nejsem na PC tak, že nemůže poskytovat úplné údaje)
Nyní jsem již zjistil, že moje deska a že je kompatibilní s novou kartu, ale věděl, když tam může být žádné jiné problémy.
můj přítel mi řekl, že nové karty může způsobit překážkou v mém systému. i když jsem jistý tohoto bych se zeptat, co vy na to?
By Geforce GTX285 způsobit překážkou v mém systému? I didn't think to můj přítel, ale zdá se, že si to myslel bych si nějakou pomoc v této věci!
Také jsem viděl, že některé z karet mají 512mb další 1 GB a přibližně 2 GB paměti ... , Který by vám řekl, je nejlepší se dostat k penězům?
Jiná věc je PC má docela malé věci jsem se divil, pokud by to mohlo nemůže chlazení problémy becaue jsem měl v minulosti, kdy jsem musel dostat novou případě kvůli tomu se svým starším počítačem.

Děkuji a dbát
- LightWrath
Old 4. června 2009, 15:15
Dárce Skupina

V 4890 je lepší řešit. Procesory, které by nemělo způsobit potíže, ale na rozdíl mezi 85 a 4890 jste mohli koupit asi Phenom X3 720, pokud jste se týká.

Chlazení problémů jsou poměrně vzácné obecně, to může způsobit problémy. Pokud vaše rozlišení je 1920x1080 nebo vyšší, ne tak jako tak, není důvod ke koupi takové mocné karty. V takovém případě byste neměli mít žádné problémy s chladicí něco jako 4770 nebo 4850.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.