![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Am αρχίζει να μπει σε παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή i δυστυχώς έχουν σκουπίδια 9600GS η οποία άρχισε με τον υπολογιστή, όταν αγόρασε. Αυτή η κάρτα ήταν ok για το πότε το αγόρασα, τότε μόνο θ παίξει WoW στον υπολογιστή και όλα τα άλλα παιχνίδια για την κονσόλα Xbox 360 Τώρα έχω αρχίσει να απολαμβάνουν υψηλό γραφικών παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή μου που θέλουν να αναβαθμίσουν μου κάρτα γραφικών με κάτι σαν Geforce GTX285 Είχα την ελπίδα που θα παίξει σχεδόν όλα τα σύγχρονα παιχνίδια και τελευταία πολύ λίγο. Theres μόνο μερικά ερωτήματα που έχω για την κάρτα, τι προβλήματα μπορεί να έχουν κ.λπ. i Έτσι, πρώτον -- Αυτή τη στιγμή έχω ένα AMD 9150e quadcore σε 1,8 GHZ (7.2Ghz) 4 GB μνήμης RAM (Δεν είμαι σε αυτό το PC, ώστε δεν μπορεί να δώσει πλήρη στοιχεία) Τώρα έχω ήδη διαπιστώσει ότι η μητρική μου και που να είναι συμβατή με τη νέα κάρτα, αλλά αναρωτιέται αν θα μπορούσε να υπάρχει οποιαδήποτε άλλα προβλήματα. ο φίλος μου μου είπε ότι η νέα κάρτα θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο σύστημά μου. αν και είμαι σίγουρος για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε εσείς; Ένα Geforce GTX285 προκαλέσει συμφόρηση στο σύστημα μου; Εγώ δεν πιστεύω ότι θα ήταν ο φίλος μου, αλλά φαίνεται να πιστεύει ότι έτσι θα ήθελα κάποια βοήθεια για το θέμα! Επίσης, έχω δει ότι κάποιες από τις κάρτες έχουν 512MB άλλο 1 GB και περίπου 2 GB μνήμης ... Ποια θα λέγατε ότι είναι η καλύτερη για να πάρετε τα χρήματα; Ένα άλλο πράγμα είναι το PC έχει πολύ μικρή περίπτωση Αναρωτιόμουν αν αυτό ίσως δεν μπορεί ψύξης προβλήματα becaue έχω είχε στο παρελθόν όπου έχω έπρεπε να έχουμε μία νέα περίπτωση, λόγω της παρούσας με μεγάλα μου υπολογιστή. Ευχαριστώ και να φροντίσει - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το 4890 είναι μια καλύτερη συμφωνία. Αυτή η CPU δεν θα πρέπει να προκαλέσει προβλήματα, αλλά για τη διαφορά ανάμεσα σε 85 και 4890 θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα μάλλον Phenom X3 720 αν αφορούσαν. Ψύξη προβλήματα είναι αρκετά σπάνιες, γενικά, μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Εάν το ψήφισμα δεν είναι 1920x1080 ή μεγαλύτερη ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω μια τέτοια ισχυρή κάρτα. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα πρέπει να έχουν οποιαδήποτε προβλήματα με την ψύξη κάτι σαν 4770 ή 4850.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όλες οι συσκευές USB ΧΩΡΙΣ ανεξάρτητη τροφοδοσία μου κολλάει το σύστημα ή να κάνει το σύστημα που τρέχει πολύ αργή | lightfoot | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 18 Μαρ 2009 05:48 |
| Nvidia GeForce GTX280 ή GTX285; | cheesepuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 2η Μαρ 2009 13:44 |
| Αναρωτιέστε Σχετικά με CPU στενωπού CPU Upgrade - Dell XPS Gen 5 Compatible επεξεργαστές | bobbyh | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 26 Φεβ 2009 06:26 |
| Θα RAM στένωσης της GPU; | Seimoru | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Φεβ 2008 07:28 |
| Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης | ct122592 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 18:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |