manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Želiš jedan Geforce GTX285 uzrokovati usko grlo u mojem sistem?

Reply

Thread Tools
Old 4. lipnja 2009, 11:44
Novi član grupe

Default Želiš jedan Geforce GTX285 uzrokovati usko grlo u mojem sistem?

Bok
Am počinju da se u igrama na računalu.
Trenutno sam nažalost imaju smeća 9600GS koja je došla s računala kad kupi ga. "
Ova kartica je ok kad sam ga kupio, tada sam samo igrao WOW na PC i sve ostale igre na Xbox 360
Sada sam počela uživati igrajući visokim grafičkim igrama na PC-ja koji žele nadograditi moje grafičke kartice na nešto kao što Geforce GTX285 Htio bih igrati nade gotovo sve moderne igre i zadnji dosta vremena.
Theres par pitanja imam o kartici, što može imati problema i sl.
Pa kao prvo --
Trenutno imam AMD 9150e quadcore na 1,8 GHz (7.2Ghz)
4 GB RAM-a
(AM nema na računalu tako da ne mogu dati puni detalja)
sad sam već saznala da moja matična ploča i da je kompatibilan sa novom karticom ali je bio zadivljen, ako ima može biti bilo koje druge probleme.
moj prijatelj mi reče da je nova kartica može uzrokovati usko grlo u mom sustavu. iako sam sigurnosschu ovog htjeli pitati šta vi mislite?
Želiš jedan Geforce GTX285 uzrokovati usko grlo u mojem sistem? JA nije 'misliti Internet bi moj prijatelj, ali izgleda da mislim tako mislio bih dobiti neki pomoć o tome!
Također, sam vidio da neke kartice od 512MB drugi imaju 1 GB i 2 GB memorije ... Koji bi vam reći je najbolji da se za novac?
Druga stvar je osobnog računala je prilično mala slučaj bio sam zadivljen, ako to može ne može hlađenja problema becaue sam ga imao u prošlosti, gdje sam imao da bi dobili novi slučaj, jer ove sa mojim starijim PC.

Hvala vam i brinuti
- LightWrath
Old 4. lipnja 2009, 15:15
Donatorska Grupa

Default Želiš jedan Geforce GTX285 uzrokovati usko grlo u mojem sistem?

U 4890 je bolji posao. CPU To ne bi trebala uzrokovati probleme, ali za razliku između 85 i 4890 te mogao vjerojatno kupiti Phenom X3 720 ako su u pitanju.

Hlađenje problemi su relativno rijetka u cjelini, on svibanj nanijeti problem. Ako je vaša rezolucija nije 1920x1080 ili višoj anyway, nema razloga da se kupi takvu moćnu karticu. U tom slučaju, ne biste trebali imati problema s rashladnim nešto kao 4770 ili 4850.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo lightfoot General Hardware Chat 10 18. ožujak 2009 05:48
Nvidia GeForce GTX280 ili GTX285? cheesepuff Graphics Cards & Monitors 10 2. ožujak 2009 13:44
Pitate O Procesor usko grlo CPU Upgrade - Dell XPS Gen 5 Kompatibilni CPU bobbyh CPU, Matične ploče i RAM 1 26. veljača 2009 06:26
Hoće RAM GPU je usko grlo? Seimoru CPU, Matične ploče i RAM 4 9. veljača 2008 07:28
System Restore / system recovery ct122592 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 18:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.