![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי אני מתחיל להיכנס המשחקים במחשב. נכון לעכשיו אני לצערי יש זבל 9600GS אשר הגיע עם המחשב כאשר קניתי אותו. זה היה בסדר עבור כרטיס כשקניתי אותו, אז אני רק משחק WOW במחשב וכל יתר על משחקי Xbox 360 עכשיו אני כבר התחלתי להנות לשחק במשחקים גבוה הגרפי במחשב AM המבקשים לשדרג את כרטיס המסך למשהו כמו Geforce GTX285 אילו הייתי מקווה לשחק היה כמעט כל מודרני משחקים האחרון די הרבה זמן. Theres רק יש לי כמה שאלות על הכרטיס, איזה בעיות אני אולי ועוד אז קודם כל -- נכון לעכשיו יש לי AMD 9150e quadcore ב 1.8 GHz (7.2Ghz) 4 GB של זיכרון RAM (איני על כך, כי המחשב לא יכול לתת פרטים נוספים) עכשיו אני כבר נמצא, כי לוח האם שלי וכי היא תואמת את כרטיס חדש אבל תהיתי אם יכול להיות בבעיות אחרות. חבר שלי אמר לי כי הכרטיס החדש עלול לגרום צואר הבקבוק של המערכת שלי. למרות זאת אני בטוח רוצה לשאול מה אתם חושבים? האם א Geforce GTX285 לגרום צואר הבקבוק של המערכת שלי? אני לא חושב שזה היה חבר שלי, אבל נראה נראה לי מחשבה אני מעוניינת לקבל קצת עזרה בנושא! כמו כן, ראיתי כי חלק כרטיסי 512MB יש עוד ועוד כמה 1 GB 2 GB של זיכרון ... אילו היית אומר את זה בצורה הטובה ביותר על מנת לקבל אחד בשביל הכסף? דבר נוסף הוא ה-PC יש די קטן מקרה אני תהיתי אם זה אולי לא יכול Cooling בעיות becaue אני צריך את זה כבר בעבר איפה אני כבר היה צריך לקבל חדש, כי במקרה זה עם המחשב שלי ישנים. תודה וכן לדאוג - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את 4890 היא טובה יותר להתמודד. מעבד זה לא אמור לגרום לבעיות, אבל את ההבדל בין 85 ו 4890 כנראה אתה יכול לקנות Phenom X3 720 אם היו מודאגים. קירור הבעיות נדיר למדי בכלל, היא עלולה לגרום לבעיה. אם הפתרון אינו 1920x1080 ומעלה בכל מקרה, אין סיבה לקנות כרטיס כזה עוצמה. במקרה כזה, אתה לא צריך קירור יש לך בעיות עם משהו כמו 4770 או 4850.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|