![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Am pradedant patekti į žaidimo ant PC. Tuo metu aš, deja, yra šiukšlių 9600GS, kuri atėjo kartu su kompiuteriu, kai jį nupirko. Ši kortelė buvo ok nes kai aš nusipirkau ją, tada atgal i tik vaidino WoW ant PC ir visus kitus žaidimus ant Xbox 360 Dabar aš pradėti mėgautis aukštos vaizdo žaidimus žaisti ant PC esu, norintys atnaujinti savo vaizdo plokštės, kad kažkas panašaus į GeForce GTX285, kurios aš tikiuosi, tektų beveik visų šiuolaikinių žaidimų ir paskutinės gana ilgai. Theres tik kelis klausimus turiu apie kortelę, su kokiomis problemomis galiu turėti ir tt Taigi pirmiausia -- Šiuo metu turiu AMD 9150e quadcore 1,8 GHz (7.2Ghz) 4 GB RAM (Am, kad ne PC, kad negali suteikti visos informacijos) Dabar aš jau sužinojau, kad mano pagrindinė plokštė ir tai yra suderinama su nauja kortele, bet buvo įdomu, jeigu gali kilti kitų problemų. Mano draugas man pasakė, kad naują kortelę gali sukelti trukdžių Mano sistema. nors esu tikras šios norėčiau paklausti, kas jus vaikinai manote? Ar Geforce GTX285 sukelti silpnoji mano sistemos? Aš ne manau, kad būtų, bet mano draugas atrodo irgi taip thought I'd get some šiuo klausimu padėti! Be to, aš mačiau, kad kai kurios kortelės turi 512MB dar 1 GB ir apie 2 GB atminties ... Kuris jums pasakyti yra geriausia iš to gauti už pinigus? Kitas dalykas, tai PC buvo gana mažas atveju man buvo įdomu, jei tai būtų neįmanoma aušinimo problemų becaue Turėjau ją anksčiau, kai man jau buvo gauti naują bylą, nes tai mano senesnius PC. Dėkojame ir rūpintis - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.890 yra geresnės sąlygos. Kad CPU neturėtų sukelti problemų, bet ir tarp 85 ir 4.890 jūs turbūt galėtų nusipirkti skirtumas Phenom X3 720 jei jums rūpėjo. Aušinimo problemos yra gana retas apskritai, tai gali sukelti problemų. Jei jūsų rezoliucija yra 1920x1080 ar daugiau vistiek, nėra priežastis pirkti tokias galingas kortelė. Tokiu atveju jums neturėtų kilti problemų su aušinimo kažkas panašaus 4.770 arba 4.850.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai | Lightfoot | General Hardware Chat | 10 | Kovas 18, 2009 05:48 |
| NVidia GeForce GTX280 ir GTX285? | cheesepuff | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 2 kovas 2009 13:44 |
| Nežinote Apie Kliūčių CPU CPU Upgrade - Dell XPS Gen 5 Suderinami CPU | bobbyh | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 26 vasaris 2009 06:26 |
| Ar silpnoji RAM GPU? | Seimoru | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 vasaris 2008 07:28 |
| System Restore / atkūrimo sistemos | ct122592 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 sausis 2008 18:49 |
| Temos įrankiai | |
| |