mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Vrei un GeForce GTX285 cauza o gâtuire în sistemul meu?

Reply

Thread Tools
Old 4 iunie 2009, 11:44
Noile state Group

Default Vrei un GeForce GTX285 cauza o gâtuire în sistemul meu?

Salut
Am început să intri în jocuri de pe PC.
În momentul de faţă i din pacate au un gunoi 9600GS care a venit cu PC-ul, atunci când a cumpărat-o.
Aceasta carte a fost ok pentru când am cumpărat-o, apoi m-am întors doar jucat WoW pe PC-ul şi toate celelalte jocuri pe Xbox 360
Acum am început să se bucure de joc mare grafic jocuri de pe PC-am doresc să-mi placă grafică upgrade la ceva de genul GeForce GTX285 care Aş speranţă ar reda aproape toate jocurile moderne şi ultima destul de o vreme.
Theres doar câteva întrebări am despre carte, ceea ce i-ar putea avea probleme, etc
Deci, în primul rând --
În momentul de faţă am un AMD 9150e quadcore la 1.8 GHz (7.2Ghz)
4 GB de RAM
(Nu sunt de pe PC-ul aşa că nu pot da detalii complete)
acum le-am aflat deja că-mi placa de bază şi care este compatibil cu noul card, dar a fost intrebat daca ar putea fi orice alte probleme.
prietenul meu mi-a spus că noua carte poate cauza o gâtuire în sistemul meu. chiar dacă sunt sigur de acest lucru ar dori să întreb ce credeţi voi?
Vrei un GeForce GTX285 cauza o gâtuire în sistemul meu? Eu nu am, dar cred că ar fi prietenul meu pare să cred că am dori a lua nişte ajutor cu privire la acest subiect!
De asemenea, am observat că unele dintre cartele au 512MB un alt 1 GB, iar unele 2 GB de memorie ... Ce-ai spune este cea mai bună pentru a obţine o pentru bani?
Un alt lucru este PC-ul are un numar destul de mic caz Mă întrebam dacă acest lucru ar putea să nu pot răcire probleme becaue am avut-o în trecut, în cazul în care le-am avut de a obţine un nou caz, pentru că de acest lucru cu PC-ul meu mai vechi.

Mulţumesc şi ai grijă
- LightWrath
Old 4 iunie 2009, 15:15
Grupul de donator

Default Vrei un GeForce GTX285 cauza o gâtuire în sistemul meu?

În 4890 este o mai bună înţelegere. Acest procesor nu ar trebui să cauzeze probleme, dar şi pentru diferenţa dintre un 85 si un 4890, probabil, aţi putea să cumpăraţi un Phenom X3 720 dacă ai fi fost în cauză.

Răcire probleme sunt destul de rare, în general, acesta poate provoca o problemă. Dacă nu este rezoluţie 1920x1080 sau mai mare, oricum, nu e nici un motiv pentru a cumpara o astfel de carte de puternic. În acest caz, ar trebui să nu aibă nici o răcire probleme cu ceva de genul unui 4770 sau 4850.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.