menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

By Geforce GTX285 spôsobiť prekážku v mojom systéme?

Reply

Thread Tools
Old 4. júna 2009, 11:44
Nový člen skupiny

Nazdar
Am začínajú sa dostať do hraní na PC.
V tejto chvíli bohužiaľ majú aj odpadky 9600GS, ktorá prišla s PC, keď ho kúpil.
Táto karta bola v poriadku, keď som ho kúpil, potom aj späť len hral WoW na PC a všetky ďalšie hry na Xbox 360
Teraz som sa začala tešiť hrať vysokej grafické hry na PC som chcel upgradovať svoje grafické karty, aby niečo podobného Geforce GTX285 ktoré by som dúfať, bude hrať takmer všetky moderné hry a trvať pomerne dlho.
Theres len pár otázok som sa o kartu, čo by som mohol mať problémy atď
Takže za prvé --
V tejto chvíli mám AMD 9150e quadcore na 1,8 GHz (7.2Ghz)
4 GB RAM
(Nejsem na PC tak, že nemôže poskytnúť kompletné údaje)
Teraz som už zistil, že moja doska a že je kompatibilná s novou kartu, ale vedel, keď tam môže byť žiadne iné problémy.
môj priateľ mi povedal, že nové karty môže spôsobiť prekážku v mojom systéme. aj keď som istý tohto by som sa opýtať, čo vy na to?
By Geforce GTX285 spôsobiť prekážku v mojom systéme? I didn't think to môj priateľ, ale zdá sa, že si to myslel by som si nejakú pomoc v tejto veci!
Tiež som videl, že niektoré z kariet majú 512mb ďalší 1 GB a približne 2 GB pamäte ... , Ktorý by vám povedal, je najlepšie sa dostať k peniazom?
Iná vec je PC má docela malé veci som sa divil, ak by to mohlo nemôže chladenie problémy becaue som mal v minulosti, kedy som musel dostať novú prípade kvôli tomu so svojím starším počítačom.

Děkuji a dbať
- LightWrath
Old 4. júna 2009, 15:15
Darcu Skupina

V 4890 je lepšie riešiť. Procesory, ktoré by nemalo spôsobiť problémy, ale na rozdiel medzi 85 a 4890 ste mohli kúpiť asi Phenom X3 720, ak ste sa týka.

Chladenie problémov sú pomerne zriedkavé všeobecne, to môže spôsobiť problémy. Ak vaše rozlíšenie je 1920x1080 alebo vyššie, nie tak ako tak, nie je dôvod na kúpu také mocné karty. V takom prípade by ste nemali mať žiadne problémy s chladiace niečo ako 4770 alebo 4850.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.