![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ам почињу да се у играма на рачунару. Тренутно сам нажалост имају смећа 9600ГС која је дошла са рачунара кад купи га. " Ова картица је ок кад сам га купио, тада сам само играо УОУ на ПЦ и све остале игре на Ксбокс 360 Сада сам почела уживати играјући високим графичким играма на ПЦ-ја који желе надоградити моје графичке картице на нешто као што ГеФорце ГТКС285 Хтео бих играти наде готово све модерне игре и последњи доста времена. Тхереса пар питања имам о картици, што може да има проблема и сл Па као прво -- Тренутно имам АМД 9150е куадцоре на 1,8 ГХз (7.2Гхз) 4 ГБ РАМ-а (АМ нема на рачунару тако да не могу да да пуни детаља) сад сам већ сазнала да моја матична плоча и да је компатибилан са новом картицом али је био задивљен, ако има може бити било које друге проблеме. мој пријатељ ми рече да је нова картица може изазвати уско грло у мом систему. иако сам сигурноссцху овог хтели питати шта ви мислите? Желиш један ГеФорце ГТКС285 узроковати уско грло у мој систем? ЈА није 'мислити то би мој пријатељ, али изгледа да мислим тако мислио бих добити некакав помоћ о томе! Такође, сам видео да неке картице од 512МБ други имају 1 ГБ и 2 ГБ меморије ... Који би вам рећи је најбољи да се за новац? Друга ствар је личног рачунара је прилично мала случај био сам задивљен, ако то може да не може хлађења проблема бецауе сам га имао у прошлости, где сам имао да би добили нови случај, јер ове са мојим старијим ПЦ. Хвала вам и да брине - ЛигхтУратх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У 4890 је бољи посао. ЦПУ То не би требало да изазове проблеме, али за разлику између 85 и 4890 те могао вероватно купити Пхеном Кс3 720 ако су у питању. Хлађење проблеми су релативно ретка у целини, он мај нанесу проблем. Ако је ваша резолуција није 1920кс1080 или вишој Аныуаы, нема разлога да се купи такву моћну картицу. У том случају, не бисте требали имати проблема са расхладни нешто као 4770 или 4850.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро | лигхтфоот | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 март 2009 05:48 |
| НВИДИА ГеФорце ГТКС280 или ГТКС285? | цхеесепуфф | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 2 март 2009 13:44 |
| Питате О Процесор уско грло ЦПУ Упграде - Делл КСПС Ген 5 Компатибилни ЦПУ | боббых | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 фебруар 2009 06:26 |
| Хоће РАМ ГПУ је уско грло? | Сеимору | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9 фебруар 2008 07:28 |
| Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы | цт122592 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 јануар 2008 18:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |