![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Oyun bir PC'de başladım Am. Şu an ben olarak ne yazık ki bir çöp 9600GS olan PC zaman satın birlikte var. Bu kart için Tamam'ı i geri Sonra sadece PC ve Xbox 360 diğer tüm oyunlar üzerinde WoW oynanır aldım oldu Şimdi PC'de yüksek grafik oyun oynama keyfini başladı ettik GeForce GTX285 Neredeyse tüm modern oyunlar ve son oldukça bir süre oyun da umut ediyorum gibi bir şey benim grafik kartı yükseltmek isteyen duyuyorum. Theres sadece bir kaç soru i kartı ile ilgili sorunlar ne olabilir vs var Bu yüzden öncelikle -- Şu an ben At 1,8 GHz (7.2Ghz) bir AMD 9150e quadcore var 4 GB RAM (Değilim PC kadar tüm detaylar vermek konusunda) şimdi zaten benim anakart ve yeni kart ile uyumlu ama bulduk varsa başka sorunlar olabilir merak ediyorum. arkadaşım bana, yeni kart benim sistem bir tıkanıklık neden olabileceğini belirtti. olsa bile, bu çocuklar ne düşündüğünüzü sormak istiyorum emin mi? Bir GeForce GTX285 benim sistem bir tıkanıklık neden misiniz? i de ama arkadaşım ben bu konuda yardım almak istiyorum düşünce düşünmek gibi düşünüyorum da! Ayrıca, ben gördüm, bazı kartların sahip 512MB başka bir 1 GB bellek ve bazı 2 GB ... Hangi söyleyebilirim parayı almak için en iyi olanı? Başka bir şey PC oldukça küçük bir durumda ben merak ediyorum, eğer bu sorunlar olabilir Ben geçmişte nerede benim eski PC ile bu çünkü yeni bir durum almak zorunda kalmıştım bunu yaşadım becaue soğutma değildir. Ve bak teşekkürler - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu 4890, daha iyi bir anlaşma. Bu işlemci, ama sorunlara neden gereken 85 ve büyük olasılıkla satın alabilirsiniz 4890 arasındaki fark için Phenom X3 720 Eğer söz konusu oldu. Soğutma sorunlar genel olarak oldukça nadirdir, bir sorun neden olabilir. Eğer çözünürlük 1920x1080 veya daha yüksek zaten, böyle güçlü bir kart satın almak için bir neden yok değil. Bu durumda, sizin gibi herhangi bir soğutma sorunları olmayan bir 4770 veya 4850.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |