менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Чи буде GeForce GTX285 причина вузьким місцем у моїй системі?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2009, 11:44
Нові члени групи

Default Чи буде GeForce GTX285 причина вузьким місцем у моїй системі?

Привіт
Починаю потрапити в гру на ПК.
На даний момент я понуро сміття 9600GS який постачається разом з комп'ютером, коли купив її.
Ця карта була задовільною коли я купив його, тоді я грав тільки в WoW на ПК, а всі інші ігри на Xbox 360
Тепер я почав насолоджуватися грою на високих графічний ігор на PC ранку бажаючі оновити відеокарту на щось на зразок GeForce GTX285 який Я сподіваюся, буде грати майже всі сучасні ігри і останні досить довгий час.
Theres кілька питань і мають приблизно ті карти, з якими проблемами я б т.д.
Таким По-перше --
На даний момент у мене AMD 9150e чотирьохядерний 1,8 ГГц (7.2Ghz)
4 ГБ оперативної пам'яті
(Am не на комп'ютер так, що не можуть дати повну інформацію)
Зараз я вже дізнався, що моя материнська плата, і що це сумісно з новою картою, але було цікаво, якщо там можуть бути будь-які інші проблеми.
Мій друг сказав мені, що нова карта може призвести до вузьким місцем у моїй системі. хоча не впевнений в цьому хотіли б запитати, що ви, хлопці, думаєте?
Чи буде GeForce GTX285 причина вузьким місцем у моїй системі? Я не думаю, що мій друг, але здається, думаєте, що я б отримати деяку допомогу з цього питання!
Крім того, я бачив, що деякі з карт 512MB ще 1 Гб і близько 2 Гб пам'яті ... Який би ви сказати, це кращий варіант за гроші?
Інша справа, ПК має дуже малу справу і цікаво, якщо це можливо, не можуть охолодження проблем becaue Я користуюся ним у минулому, коли я був отримати нові справи з-за цього з моїм старшим ПК.

Спасибі вам і піклуватися
- LightWrath
Old 4 червня 2009, 15:15
Донор групи

Default Чи буде GeForce GTX285 причина вузьким місцем у моїй системі?

4890 являє собою більш вигідну угоду. Цей процесор не повинно викликати проблем, але різниця між 85 і 4890 ви могли б, імовірно, куплять Phenom X3 720, якщо ви стурбовані.

Охолодження проблеми є досить рідкісними в цілому, це може викликати проблеми. Якщо дозвіл не 1920x1080 або вище у всякому разі, немає сенсу купувати такі потужні карти. У цьому випадку ви не повинні мати ніяких проблем з охолодженням щось на зразок 4770 або 4850.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.