![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Починаю потрапити в гру на ПК. На даний момент я понуро сміття 9600GS який постачається разом з комп'ютером, коли купив її. Ця карта була задовільною коли я купив його, тоді я грав тільки в WoW на ПК, а всі інші ігри на Xbox 360 Тепер я почав насолоджуватися грою на високих графічний ігор на PC ранку бажаючі оновити відеокарту на щось на зразок GeForce GTX285 який Я сподіваюся, буде грати майже всі сучасні ігри і останні досить довгий час. Theres кілька питань і мають приблизно ті карти, з якими проблемами я б т.д. Таким По-перше -- На даний момент у мене AMD 9150e чотирьохядерний 1,8 ГГц (7.2Ghz) 4 ГБ оперативної пам'яті (Am не на комп'ютер так, що не можуть дати повну інформацію) Зараз я вже дізнався, що моя материнська плата, і що це сумісно з новою картою, але було цікаво, якщо там можуть бути будь-які інші проблеми. Мій друг сказав мені, що нова карта може призвести до вузьким місцем у моїй системі. хоча не впевнений в цьому хотіли б запитати, що ви, хлопці, думаєте? Чи буде GeForce GTX285 причина вузьким місцем у моїй системі? Я не думаю, що мій друг, але здається, думаєте, що я б отримати деяку допомогу з цього питання! Крім того, я бачив, що деякі з карт 512MB ще 1 Гб і близько 2 Гб пам'яті ... Який би ви сказати, це кращий варіант за гроші? Інша справа, ПК має дуже малу справу і цікаво, якщо це можливо, не можуть охолодження проблем becaue Я користуюся ним у минулому, коли я був отримати нові справи з-за цього з моїм старшим ПК. Спасибі вам і піклуватися - LightWrath |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4890 являє собою більш вигідну угоду. Цей процесор не повинно викликати проблем, але різниця між 85 і 4890 ви могли б, імовірно, куплять Phenom X3 720, якщо ви стурбовані. Охолодження проблеми є досить рідкісними в цілому, це може викликати проблеми. Якщо дозвіл не 1920x1080 або вище у всякому разі, немає сенсу купувати такі потужні карти. У цьому випадку ви не повинні мати ніяких проблем з охолодженням щось на зразок 4770 або 4850.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|