по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

XFX GeForce 9500 GT не работи

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 юни 2009 г., 23:08
Новите държави Група

Default XFX GeForce 9500 GT не работи

Аз просто купих тази графична карта, за да могат да играят DirectX 10 игри. Имам сложи графични карти в моя хардуер вече, но когато сложих диска в него не се прави поп, така и може да изтеглите драйвери. Той просто казва видео карта не е xfx карта. Също така, когато си купих моя компютър тя не дойде с графики card.It все още се казва, че моята видео карта е Intel (R) G33/G31 Express чипсет семейството.
Old 28 юни 2009 г., 00:20
Модератор Група

Какво OS, който използвате?

Можете да получите драйверите тук, Изберете вашата операционна система и gpu тип първа

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 28 юни 2009 г., 02:10
Номер на групата

Били ли сте, че преди да направи замяна на карта, която Flashed на BIOS???? Ако не направите това, че все още ще се търси за вашата предишна графична карта във вашия компютър. Аз Ви предлагам да изключите компютъра, изключете всички мощност води, Флип на BIOS на борда на батерията остави го за 10 секунди, поставете го обратно и после новата си графична карта, и повторно свързване мощност води и след това настройка на BIOS основни дата, час.
Old 28 юни 2009 г., 02:44
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mrberty View Post
Били ли сте, че преди да направи замяна на карта, която Flashed на BIOS???? Ако не направите това, че все още ще се търси за вашата предишна графична карта във вашия компютър. Аз Ви предлагам да изключите компютъра, изключете всички мощност води, Флип на BIOS на борда на батерията остави го за 10 секунди, поставете го обратно и после новата си графична карта, и повторно свързване мощност води и след това настройка на BIOS основни дата, час.
?
Цитат:
Били ли сте, че преди да направи замяна на карта, която Flashed на BIOS????
За какво говорите? той / тя няма нужда да го направя, дори и ако то се нарича възстановяване на BIOS ....... не мига!

Цитат:
Ако не направите това, че все още ще се търси за вашата предишна графична карта във вашия компютър
Знаете ли тази част?
Цитат:
Първоначално Публикувано от TubZoo View Post
Също така, когато си купих моя компютър тя не дойде с графики card.It все още се казва, че моята видео карта е Intel (R) G33/G31 Express чипсет семейството.
Това е на борда, а не предишния GPU!

Old 28 юни 2009, 10:40
Номер на групата

Добре печатар грешка на мигащи възстановяване не! но независимо от това, че е използвал на борда на графики без повторно определяне на BIOS батерията преди да поставите новата карта, то няма да работи! Строя компютри за живот и за редовно се занимават с изграждането на нови компютри или дори просто да инсталирате нови графични карти, това е, което искам да направя, за да получите успешно картата работи.
Old 28 юни 2009 г., 14:24
Модератор Група

Ако са прави тогава аз съм потресен!
Не и за да получите в електронна пениса бой, но от всички компютри, аз построих / фиксирани в моя живот (100's) Аз никога не трябваше да направя това, може би деактивираме борда в BIOS, но никога не отстранявайте батерията, въпреки че това би Вероятно е по-лесно да се промени CMOS джъмпърен отговорност и обратно

Old 28 юни 2009 г., 22:01
Новите държави Група

Аз се опитах да изключите onboad BIOS, но всички го е казал, аз променя основната видео карти употреба. Аз опитах всичко на PCI-E такива, но нищо не се е променила казва едно и също нещо
Old 28 юни 2009 г., 23:28
Модератор Група

Да не се опитвате да спрете в BIOS и не се опитате да изтеглите драйверите ръчно?
Какво OS, който използвате?

Old 29 юни 2009 г., 00:49
Номер на групата

Хмм вярно за джъмпърен лично аз открих, че просто прави батерията Ive винаги прави това по този начин и дори при смяна на графични карти добавяне хардуер ectt .. Предполагам, че хората правиш нещата по различен начин и да получите същите резултати:)
Old 29 юни 2009 г., 05:03
Администратор Група

Вие никога не трябва да флаш на BIOS, освен ако не искате да отговарят на процесора, че не е било, когато на борда е направено, въпреки че е рядкост.

Проблясване на BIOS за нова GFX карта, не!

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно nickny Общи Хардуер Чат 7 22 Юли 2009 14:26
MSI GeForce N9600GSO Xeon Графика на карти & Монитори 2 30 август 2008 14:28
GeForce 7600GT замразяване leland16 Графика на карти & Монитори 7 19 май 2008 г. 04:57
XFX GeForce 7800 GTX не работи? evadwolrab Графика на карти & Монитори 1 18 Дек 2007 20:01
Лаптоп проблем - Acer се стремят 9500 jicms Общи Хардуер Чат 1 19 януари 2007 г. 15:27
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc