![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто купих тази графична карта, за да могат да играят DirectX 10 игри. Имам сложи графични карти в моя хардуер вече, но когато сложих диска в него не се прави поп, така и може да изтеглите драйвери. Той просто казва видео карта не е xfx карта. Също така, когато си купих моя компютър тя не дойде с графики card.It все още се казва, че моята видео карта е Intel (R) G33/G31 Express чипсет семейството. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво OS, който използвате? Можете да получите драйверите тук, Изберете вашата операционна система и gpu тип първа
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Били ли сте, че преди да направи замяна на карта, която Flashed на BIOS???? Ако не направите това, че все още ще се търси за вашата предишна графична карта във вашия компютър. Аз Ви предлагам да изключите компютъра, изключете всички мощност води, Флип на BIOS на борда на батерията остави го за 10 секунди, поставете го обратно и после новата си графична карта, и повторно свързване мощност води и след това настройка на BIOS основни дата, час. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
Това е на борда, а не предишния GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Добре печатар грешка на мигащи възстановяване не! но независимо от това, че е използвал на борда на графики без повторно определяне на BIOS батерията преди да поставите новата карта, то няма да работи! Строя компютри за живот и за редовно се занимават с изграждането на нови компютри или дори просто да инсталирате нови графични карти, това е, което искам да направя, за да получите успешно картата работи. |
|
| |||
| |||
| Ако са прави тогава аз съм потресен! Не и за да получите в електронна пениса бой, но от всички компютри, аз построих / фиксирани в моя живот (100's) Аз никога не трябваше да направя това, може би деактивираме борда в BIOS, но никога не отстранявайте батерията, въпреки че това би Вероятно е по-лесно да се промени CMOS джъмпърен отговорност и обратно
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Аз се опитах да изключите onboad BIOS, но всички го е казал, аз променя основната видео карти употреба. Аз опитах всичко на PCI-E такива, но нищо не се е променила казва едно и също нещо |
|
| |||
| |||
| Да не се опитвате да спрете в BIOS и не се опитате да изтеглите драйверите ръчно? Какво OS, който използвате?
|
| |||
| |||
| Хмм вярно за джъмпърен лично аз открих, че просто прави батерията Ive винаги прави това по този начин и дори при смяна на графични карти добавяне хардуер ectt .. Предполагам, че хората правиш нещата по различен начин и да получите същите резултати:)
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие никога не трябва да флаш на BIOS, освен ако не искате да отговарят на процесора, че не е било, когато на борда е направено, въпреки че е рядкост.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| MSI GeForce N9600GSO | Xeon | Графика на карти & Монитори | 2 | 30 август 2008 14:28 |
| GeForce 7600GT замразяване | leland16 | Графика на карти & Монитори | 7 | 19 май 2008 г. 04:57 |
| XFX GeForce 7800 GTX не работи? | evadwolrab | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Дек 2007 20:01 |
| Лаптоп проблем - Acer се стремят 9500 | jicms | Общи Хардуер Чат | 1 | 19 януари 2007 г. 15:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |